Oι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr, σας προσκαλούν στο 11ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο Thission Lofts, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Με κεντρικό σύνθημα «Φέτος ο Άγιος Βασίλης είναι ΜΩΒ» (το χαρακτηριστικό χρώμα του σωματείου), σας καλούμε, για ένα Σαββατοκύριακο, να αλλάξουμε το χρώμα των Χριστουγέννων σε Μωβ και να γίνουμε ο Άγιος Βασίλης των αδέσποτων ζώων – εσείς για δυο μέρες κι εμείς, με τη βοήθεια σας, για όλο τον υπόλοιπο χρόνο!

Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την ευκαιρία:

• να αγοράσουν δώρα για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους, καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα, σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως και φυσικά όλα τα είδη του σωματείου (t-shirts για μεγάλους, μικρούς και πολύ μικρούς, ποδιές μαγειρικής, κούπες, μπρελόκ, αδιάβροχα, ομπρέλες, κοσμήματα κ.ά. σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα)
• να συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο αγορά με πολλά και μεγάλα δώρα
• να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και επιδείξεις δεξιοτεχνίας
• να ενημερωθούν για την δράση και της ανάγκες του σωματείου (εάν θέλουν)
• να διασκεδάσουν σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα (θέλουν δε θέλουν!)

Και φέτος το διήμερο Bazaar του Stray.gr θα πλαισιωθεί από δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά και εκπαιδευτικά προγράμματα για τη φιλοζωία, επιδείξεις οδηγών σκύλων που βοηθούν τυφλούς συμπολίτες μας από τη Σχολή Οδηγών Λάρα, σκύλους διασώστες και βασικές συμβουλές εκπαίδευσης για ιδιοκτήτες ζώων.

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές, που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δε χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι τα αδέσποτα ζώα χρειάζονται φροντίδα και είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον. Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες. Μόνο για το 2013, βοήθησε περίπου 400 αδέσποτα ζώα με στειρώσεις και υιοθεσίες. Στην ιστοσελίδα του Stray.gr μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και όλες τις δράσεις του.