Ο Κωστής Μαραβέγιας live στο 3ο WHAT’S UP NIGHTS την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα.
 

Το WHAT’S UP της COSMOTE διοργανώνει ένα νέο μουσικό θεσμό και δίνει τη δυνατότητα στο νεανικό κοινό να παρακολουθήσει δωρεάν μοναδικές μουσικές βραδιές. Στο τρίτο WHAT’S UP NIGHTS ο Κωστής Μαραβέγιας στήνει ένα πολύχρωμο μουσικό πάρτι από αυτά που μόνο εκείνος ξέρει να φτιάχνει.
 

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και όλα όσα είπε στις δυο ξεχωριστές sold out βραδιές φέτος το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο). Ο Κωστής Μαραβέγιας αποδεικνύει σε κάθε του παράσταση ότι είναι από εκείνους τους περφόρμερ που χαίρονται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

 
Τη συναυλία θα ανοίξει ο Gautier, ο καλλιτέχνης που αναδείχθηκε από το Jumping Fish της COSMOTE με το τραγούδι “Home”. Ο Gautier έχει εμφανιστεί ως support του Gonzalez και της Lana Del Rey, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Babylon”, σε ύφος rock/folk και μπαλάντες που μεταλλάσσονται σε εκρηκτικά anthems.
 

Μην χάσετε άλλη μια ξεχωριστή μουσική βραδιά του WHAT’S UP NIGHTS.
 
Μπείτε στη σελίδα του WHAT’S UP στο Facebook και κλείστε θέση για σας και ένα φίλο σας.