Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Mia and Me: Από τη μαγική χώρα της Centopia στο AVENUE

Mia and Me: Από τη μαγική χώρα της Centopia στο AVENUE

Το εμπορικό κέντρο AVENUE θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στη μαγική χώρα της Centopia με ξεναγό τη Mia* και την παρέα της, στο πλαίσιο του Book Festival. Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο AVENUE θα συμβούν… μαγικά πράγματα. Η αγαπημένη φίλη των μικρών επισκεπτών, Mia, και η παρέα της θα μετατρέψουν το εμπορικό κέντρο σε ένα ονειρικό παραμύθι! Στο εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί, οι μικροί φίλοι της Mia θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλα τα στάδια της «μεταμόρφωσής» τους σε νεράιδες και ξωτικά.

 

Face Painting: H Mia καλωσορίζει τα παιδιά στη μαγική χώρα της Centopia και τα μεταμορφώνει σε νεράιδες ζωγραφίζοντας τα πρόσωπά τους!

 

Μπαλονοκατασκευές: Τα παιδιά αποκτούν τα δικά τους φτερά και ετοιμάζονται να πετάξουν στην μαγική χώρα της Centopia και να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις προκειμένου να σώσουν τους Μονόκερους!

 

Ζωγραφική: Έρχονται σε μία πρώτη επαφή με τη χώρα της Centopia, χρωματίζοντας ήρωες και τοπία του παραμυθιού!

 

Αφήγηση Παραμυθιού: Το μαγικό βιβλίο ανοίγει και η ιστορία της Mia ξεκινά, με τα παιδιά να συμμετέχουν στη διάσωση των μονόκερων. Μία διαδραστική αφήγηση που μετατρέπει τα παιδιά σε πρωταγωνιστές, δίνοντάς τους ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας!

 

Τελευταίο στάδιο σε αυτό το παραμυθένιο «ταξίδι» θα είναι ένα μεγάλο δώρο που θα κληρωθεί μέσα από το μαγικό βιβλίο της Mia. Στις 28 και 29 Νοεμβρίου το εμπορικό κέντρο AVENUE υποδέχεται τη Mia και την παρέα της σε ένα παραμυθένιο ταξίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

*H Mia προβάλλεται κάθε Κυριακή πρωί στο Star Channel

Σχετικές ειδήσεις
Στη χώρα των...θαυμάτων - Νίκος Γιαννόπουλος
01.02.2017 11:56
Από τις εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, «Στη χώρα των...θαυμάτων» του Νίκου Γιαννόπουλου.
Ένα τρίγωνο στην χώρα των κύκλων - Γιώργος Σακελλαρίδης
21.11.2016 13:21
Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο - CD, Ένα τρίγωνο στην χώρα των κύκλων του Γιώργου Σακελλαρίδη σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια.
Το Ασυνόδευτο (Μια μικρή χώρα), του Ανδρέα Φλουράκη στο Skrow Theater
09.11.2016 10:53
Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και ο Γιάννης Νταλιάνης σκηνοθετούν το έργο του Ανδρέα Φλουράκη, Το Ασυνόδευτο (Μια μικρή χώρα), το οποίο παρουσιάζεται στο Skrow Theater από τις 12 Νοεμβρίου 2016.
Στη Χώρα των Δεινοσαύρων: μία εντυπωσιακή έκθεση στον «Ελληνικό Κόσμο»
15.09.2016 10:39
Καλώς ήρθατε στη χώρα των δεινοσαύρων! Περπατήστε ανάμεσα σε προϊστορικούς γίγαντες που κινούνται, ανοίγουν διάπλατα το στόμα τους και κινούν απειλητικά τις ουρές τους. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για τη νέα διαδραστική έκθεση «Στη Χώρα των Δεινοσαύρων» που δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο από αυτό που λέει ο τίτλος της!
Το μαγικό βιολί στο Θέατρο Χώρα
29.08.2016 12:22
Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 το Θέατρο Χώρα μας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην παράσταση Το μαγικό βιολί.