Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Bog art and Sons of Zevedeus live στο six d.o.g.s

Bog art and Sons of Zevedeus live στο six d.o.g.s

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, οι Βοg art επιστρέφουν στο six d.o.g.s. παρέα με τους Sons of Zevedeus, για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που προβλέπεται γεμάτη εκπλήξεις, αποκαλύψεις, έντονες συγκινήσεις, δάκρυα χαράς και μερικούς επιπλέον λόγους για να πιεί κανείς,...

 

Οι Bog art αποτελούν, αδιαμφισβήτητα, το μεγαλύτερο όνομα της container rock σκηνής της χώρας αυτή την στιγμή - ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι είναι τα μόνα μέλη της εν λόγω σκηνής. Διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά αχαρακτήριστα στοιχεία που τους έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του κοινού τους, δημιουργούν και παρουσιάζουν πρωτότυπο υλικό, με προσωπικό ήχο, έντονη θεατρικότητα, μαύρο χιούμορ και στίχους οι οποίοι θυμίζουν τόσο ποίηση, όσο και μηνύματα που συναντά κανείς γραμμένα στους τοίχους ενός βρόμικου κελιού φυλακής.

 

Οι Sons of Zevedeus (Τα παιδιά του Ζεβεδαίου) είναι ένα οργανικό τρίο που προσεγγίζει μουσικά την rock, την jazz, τα o.s.t. και το ρεμπέτικο . Συνθέτουν και παρουσιάζουν το δικό τους υλικό, διασκευάζοντας κατά καιρούς ρεμπέτικα τραγούδια, σε μια πειραματική ζύμωση με τις «έξωθεν» επιρροές τους από την progressive rock της δεκαετίας του '70 και του σήμερα. Κάπως έτσι, King Crimson, Tool, Porcupine Tree, John Zorn, Bela Bartok, Χατζηχρηστος, Βαμβακάρης και Ρούκουνας έρχονται να ενώσουν τις ιδιωματικές του γλώσσες και να γεννήσουν τα παιδιά του. Ζεβεδαίου!

Σχετικές ειδήσεις
Godsleep, The Miskeys και Stoned Spirit live στο An Club
29.08.2016 11:58
Οι Godsleep έναν χρόνο μετά από το release live για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία επιστρέφουν στο An Club, αυτή την φορά στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους όπου θα σημαίνει και το κλείσιμο του κύκλου της προώθησης του “Thousand Sons of Sleep”, για να μπουν στο studio για τη ηχογράφηση του επόμενου δίσκου, δείγμα του οποίου θα ακούσετε στο live.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Η Sugahspank! και οι The Swing Shoes επιστρέφουν στο Faust
19.11.2015 14:47
Η Sugahspank! και οι The Swing Shoes επιστρέφουν για ένα live στο Faust, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015.
Haig Yazdjian, Kryfto Trio & Βαγγέλης Καρίπης live στο Άλικο
12.11.2015 15:25
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στον φιλόξενο χώρο Άλικο, ο Haig Yazdjian προσκαλεί τον Βαγγέλη Καρίπη και τους Kryftó Trio (Αλέξανδρος Καψοκαβάδης , Γιώργος Κοντογιάννης, Δημήτρης Βαρελόπουλος) σε μια μουσική συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις.
Οι Χαΐνηδες για τρία live στο Ρυθμός Stage
29.10.2015 14:53
Οι Χαΐνηδες επιστρέφουν στο Ρυθμός Stage για τα τρία πρώτα Σάββατα του Νοεμβρίου (7, 14 και 21), παρουσιάζοντας μία μουσική παράσταση όπως μόνο οι Χαΐνηδες ξέρουν.