Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Bog art and Sons of Zevedeus live στο six d.o.g.s

Bog art and Sons of Zevedeus live στο six d.o.g.s

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, οι Βοg art επιστρέφουν στο six d.o.g.s. παρέα με τους Sons of Zevedeus, για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που προβλέπεται γεμάτη εκπλήξεις, αποκαλύψεις, έντονες συγκινήσεις, δάκρυα χαράς και μερικούς επιπλέον λόγους για να πιεί κανείς,...

 

Οι Bog art αποτελούν, αδιαμφισβήτητα, το μεγαλύτερο όνομα της container rock σκηνής της χώρας αυτή την στιγμή - ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι είναι τα μόνα μέλη της εν λόγω σκηνής. Διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά αχαρακτήριστα στοιχεία που τους έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του κοινού τους, δημιουργούν και παρουσιάζουν πρωτότυπο υλικό, με προσωπικό ήχο, έντονη θεατρικότητα, μαύρο χιούμορ και στίχους οι οποίοι θυμίζουν τόσο ποίηση, όσο και μηνύματα που συναντά κανείς γραμμένα στους τοίχους ενός βρόμικου κελιού φυλακής.

 

Οι Sons of Zevedeus (Τα παιδιά του Ζεβεδαίου) είναι ένα οργανικό τρίο που προσεγγίζει μουσικά την rock, την jazz, τα o.s.t. και το ρεμπέτικο . Συνθέτουν και παρουσιάζουν το δικό τους υλικό, διασκευάζοντας κατά καιρούς ρεμπέτικα τραγούδια, σε μια πειραματική ζύμωση με τις «έξωθεν» επιρροές τους από την progressive rock της δεκαετίας του '70 και του σήμερα. Κάπως έτσι, King Crimson, Tool, Porcupine Tree, John Zorn, Bela Bartok, Χατζηχρηστος, Βαμβακάρης και Ρούκουνας έρχονται να ενώσουν τις ιδιωματικές του γλώσσες και να γεννήσουν τα παιδιά του. Ζεβεδαίου!

Σχετικές ειδήσεις
Τάσος Γιαννίκος Quartet live στο Γυάλινο Up Stage
23.11.2016 10:12
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου οι Τάσος Γιαννίκος Quartet στο Γυάλινο - Up Stage σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική.
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο Faust
27.10.2016 17:32
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο αγαπημένο μας στέκι, το Faust, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.
Godsleep, The Miskeys και Stoned Spirit live στο An Club
29.08.2016 11:58
Οι Godsleep έναν χρόνο μετά από το release live για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία επιστρέφουν στο An Club, αυτή την φορά στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους όπου θα σημαίνει και το κλείσιμο του κύκλου της προώθησης του “Thousand Sons of Sleep”, για να μπουν στο studio για τη ηχογράφηση του επόμενου δίσκου, δείγμα του οποίου θα ακούσετε στο live.
Οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στο Gazarte
04.07.2016 17:11
Κάθε τους εμφάνιση στο GAZΑRTE είναι sold out αποδεικνύοντας ότι... αυτό το live δεν το χορταίνουμε. Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.