Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Καραγκιόζης και ο Κουμπάρος: παιδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Ο Καραγκιόζης και ο Κουμπάρος: παιδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Μια απολαυστική παράσταση Καραγκιόζη με τον τίτλο «Ο Καραγκιόζης και ο Κουμπάρος» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ., από τον Καραγκιοζοπαίχτη Θέμη Δούκα, στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου Κοπερτί.


Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου

«Ο Καραγκιόζης φιλοξενεί στην παράγκα του τον «κουμπάρο» του Κίτσο και την οικογένεια του.  Οι φίλοι του διαμαρτύρονται και του ζητούν να τον διώξει. Είναι, βλέπεις, «διαφορετικός». Την ίδια ώρα η κόρη του κυρ-Μιχαλάκη πέφτει μέσα στο πηγάδι. Πανικόβλητος ο γέροντας ζητά βοήθεια. Τι θα γίνει; Θα το δούμε στον μπερντέ…»


Στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά θα λάβουν μέρος  σε εργαστήριο κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη και θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους πίσω από μπερντέ.


Οπλιστείτε με καλή διάθεση, αφεθείτε στις ξεκαρδιστικές ατάκες του λαϊκού μας ήρωα και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στην τέχνη του Θεάτρου Σκιών.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Καραγκιόζης οδοντογιατρός - Άκης Μελάχρης
10.02.2017 12:56
Βασισμένο στο τεύχος 13 με τίτλο «Ο Καραγκιόζης οδοντογιατρός» από το αρχείο των εκδόσεων Άγκυρα σε απόδοση - διασκευή - εικονογράφηση Άκη Μελάχρη.
Ο Καραγκιόζης στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, από τον Θίασο Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο
13.12.2016 14:49
Oι String Demons φέρνουν τη μουσική τους τρέλα στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη» του Θίασου Σκιών του Ηλία Καρελλά στο ρόλο των ''Stringdemoνικών'' Ξωτικών! Τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
 Ο Καραγκιόζης και οι δεινόσαυροι στο θέατρο Coronet!
04.11.2016 16:14
Η παιδική σκηνή του Coronet έχει την χαρά να φιλοξενήσει τον Καραγκιόζη του Μιχάλη Θεοδωρόπουλο κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα με μια διαφορετική παράσταση.
Καραγκιόζης με τον Άθω Δανέλλη στον πολυχώρο Άγκυρα
22.09.2016 13:14
Ο Καραγκιόζης «ξαναχτυπά» από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στο Παιδικό Στέκι του Πολυχώρου ΑΓΚΥΡΑ.
Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες του στο Τσάι στη Σαχάρα
08.09.2016 14:26
Το ''Τσάι στη Σαχάρα'' παρουσιάζει από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου την παράσταση θεάτρου Σκιών Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες του.