Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση του cd "Τσιτσάνης για βρέφη" στο βιβλιοπωλείο IANOS

Παρουσίαση του cd

Ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης και η Selina Productions σας προσκαλούν στην παρουσίαση του cd " Τσιτσάνης για βρέφη" την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 στο βιβλιοπωλείο Ιανός.

 

 Ο Τάσος Ιωαννίδης, δημιουργός των τραγουδιών "Λάχανα και Χάχανα" παρουσιάζει τη νέα του ιδέα, "Έλληνες Συνθέτες -  μουσική για βρέφη". Το πρώτο cd της σειράς έχει τον τίτλο "Τσιτσάνης για βρέφη".

 

Αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, ενορχηστρωμένα με έναν ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο. ¨Ενας δίσκος "χαμόγελο"! Ένας δίσκος γεμάτος χαρά για τα πρώτα ακούσματα των παιδιών μας.

 

 «Η μουσική είναι για τα πολύ μικρά παιδιά η πνευματική τροφή της ψυχούλας τους. «Φως ιλαρόν» για τη συναισθηματική τους νοημοσύνη. Βάλσαμο μετουσιωμένο σε μελωδία και ρυθμό», λέει ο ίδιος. «Ο Τσιτσάνης, θεωρώ, αποκωδικοποιεί μουσικά το DNA της ελληνικότητάς μας. Ας εμβαπτίσουμε τα παιδιά μας μες στα νάματά του. Για να καταυγάζει το γαλάζιο μας!»

 

 

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν:

Τάσος Ιωαννίδης - Συνθέτης - Παραγωγός

Γιώργος Λιάνης  - Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

Ηλίας Αναγνώστου - Σχολικός Σύμβουλος ΜΕ

Σχετικές ειδήσεις
Το
08.11.2016 12:33
Το βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν σε ένα θεατρικό παιχνίδι με τη θεατροπαιδαγωγό Μαρία Λαζαρίδου βασισμένο στο βιβλίο Οχ, χταπόδι, λάθος πόδι!του Αντώνη Παπαθεοδούλου το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016.
Komitas από το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble: Παρουσίαση δίσκου στον Ιανό
16.05.2016 12:29
H Μικρή Άρκτος, η ECM και το Αρμενικό Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σωματείο "ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ" σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD KOMITAS με το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Levon Eskenian.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά
08.04.2016 11:41
Με αφορμή το καινούργιο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά με τίτλο "Το κουμπί που κρύωνε " που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καρυδάκη, η Παναγιώτα Βλαντή καλεί μικρούς και μεγάλους σε μια συνάντηση μαζί της και ένα ταξίδι στις σελίδες του βιβλίου στον ΙΑΝΟ το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.
Σελιδοδείκτες: Ο Νίκος Kολλάρος με live παρουσίαση δίσκου στο Γυάλινο Upstage
05.04.2016 14:27
Ο συνθέτης Νίκος Κολλάρος παρουσιάζει το προσωπικό του βιβλίο-cd "Σελιδοδείκτες" με 11 τραγούδια και 11 εικαστικά έργα, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο -Upstage.
Φένια, η αγαπημένη των ήχων στον Ιανό
01.03.2016 11:44
Το ΚΕΑΤ, οι Εκδόσεις Πατάκη, και το βιβλιοπωλείο IANOS το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιώτας Κ. Αλεξάνδρου «Φένια, η αγαπημένη των ήχων» σε εικονογράφηση της Έφης Λαδά