Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Βασίλης Παπακωνσταντίνου ,  Σάκης Μπουλάς , Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Θηβαίος και  Σωτήρης Καλυβάτσης ανατρέπουν φέτος  την μουσική σκηνή της Ακτής

Όσοι θέλουν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές γέλιου και διασκέδασης αλλά και να ακούσουν καλό ποιοτικό και ψαγμένο τραγούδι , πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν από την Πειραιώς 178.


Εκεί τα προαναφερθέντα παλικάρια  γίνονται θέαμα , όπως οι ίδιοι λένε, και δεν τους πειράζει  καθόλου ίσα ίσα που το επιδιώκουν...


 Η γνωστή παλιοπαρέα ( Παπακωνσταντίνου, Μπουλάς,  Ζουγανέλης)  ανανεώνεται με την εγγύηση του  τραγουδιστή Χρήστου  Θηβαίου και του   Σωτήρη Καλυβάτση από τους Αμάν, που ευτυχώς επανέρχεται στο προσκήνιο γιατί πολύ μας είχε λείψει , για να προτείνει μια ευχάριστη εναλλακτική βραδιά!


Μαζί τους θα  βρίσκονται  η Μαρίνα Σάττι και η Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά και ο ηθοποιός Φοίβος Δουδωνής.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης για ένα τελευταίο live στο Θέατρο Βράχων
14.09.2016 11:30
Η καλοκαιρινή συνεργασία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Γιάννη Ζουγανέλη, μετά από μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, «λύνει» για μια τελευταία φορά, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βράχων, σε μια πανηγυρική συναυλία φινάλε της καλοκαιρινής τους περιοδείας.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Τήνο
16.08.2016 16:35
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας δίνουν ραντεβού στην Τήνο!
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Ακτή Ιππόκαμπος
01.07.2016 16:43
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας δίνουν ραντεβού το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Ακτή Ιππόκαμπος, στην Παραλία Βραυρώνας.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Δάσους
27.05.2016 16:50
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, αλλά και στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Πέτρας
11.05.2016 10:09
“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.” Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα... «ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ...».