Για πρώτη φορά, το Across America του Art Garfunkel θα κυκλοφορήσει όλόκληρο σε CD και DVD μαζί…

Περιλαμβάνει επιτυχίες των Simon και Garfunkel όπως, The Sound Of Silence, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair και  Mrs. Robinson , καθώς επίσης hits από την solo καριέρα του όπως το Bright Eyes  αλλά και ενα ντουέτο με τον James Taylor στο Crying In The Rain

Στα μέσα της δεκαετίας του \’80 η εμμονή του Art με την πεζοπορία ήρθε στο προσκήνιο, αρχίζοντας από μία πορεία τριών  εβδομάδων στους ορυζώνες ρυζιού και στα δρομάκια της Ιαπωνίας το 1982. Μέχρι το 1984, ο περίπατός του σε ολόκληρη την Αμερική είχε γίνει μέρος του ετήσιου προγράμματός του. Το 1996, η Disney κυκλοφόρησε ένα ντοκυμαντέρ  που εξιστορούσε κατά γράμμα το 12ετές τελετουργικό του Art αλλά ακόμα περιλάμβάνε και video της εορταστικής συναυλίας στο νησί Ellis, όπου οι πρόγονοι του Art είχαν πατήσει για πρώτη φορά αμερικανικό χώμα.

 Ο στόχος μου λέει ο Art, ήταν να αισθανθώ τη σύνδεσή μου με την Αμερική, ένα βήμα την κάθε φορά. To Across America είνια μια ζωντανή ηχογράφηση εκείνης της συναυλίας που κυκλοφόρησε αργότερα εκείνη την χρονιά.