Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Art Garfunkel-Across America

 Art Garfunkel-Across America
Για πρώτη φορά, το Across America του Art Garfunkel θα κυκλοφορήσει όλόκληρο σε CD και DVD μαζί...

Περιλαμβάνει επιτυχίες των Simon και Garfunkel όπως, The Sound Of Silence, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair και  Mrs. Robinson , καθώς επίσης hits από την solo καριέρα του όπως το Bright Eyes  αλλά και ενα ντουέτο με τον James Taylor στο Crying In The Rain


Στα μέσα της δεκαετίας του \'80 η εμμονή του Art με την πεζοπορία ήρθε στο προσκήνιο, αρχίζοντας από μία πορεία τριών  εβδομάδων στους ορυζώνες ρυζιού και στα δρομάκια της Ιαπωνίας το 1982. Μέχρι το 1984, ο περίπατός του σε ολόκληρη την Αμερική είχε γίνει μέρος του ετήσιου προγράμματός του. Το 1996, η Disney κυκλοφόρησε ένα ντοκυμαντέρ  που εξιστορούσε κατά γράμμα το 12ετές τελετουργικό του Art αλλά ακόμα περιλάμβάνε και video της εορταστικής συναυλίας στο νησί Ellis, όπου οι πρόγονοι του Art είχαν πατήσει για πρώτη φορά αμερικανικό χώμα.

 Ο στόχος μου λέει ο Art, ήταν να αισθανθώ τη σύνδεσή μου με την Αμερική, ένα βήμα την κάθε φορά. To Across America είνια μια ζωντανή ηχογράφηση εκείνης της συναυλίας που κυκλοφόρησε αργότερα εκείνη την χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις
27.12.2016 12:07
Από την MLK κυκλοφορεί η συλλογή με τις 18 μεγάλες επιτυχίες της Φωτεινής Βελεσιώτου με τίτλο, "Η Παράσταση Αρχίζει".
Η Irene για ένα live στο Faust
23.11.2016 11:34
Η Irene, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις από το Faust, έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
 “Music for Movies” - Απόλλων Κουσκουμβεκάκης
12.10.2016 12:05
Κυκλοφόρησε από τη Melon Music η συλλογή “Music for Movies”, που περιλαμβάνει ορχηστρικά κομμάτια του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.