Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Art Garfunkel-Across America

 Art Garfunkel-Across America
Για πρώτη φορά, το Across America του Art Garfunkel θα κυκλοφορήσει όλόκληρο σε CD και DVD μαζί...

Περιλαμβάνει επιτυχίες των Simon και Garfunkel όπως, The Sound Of Silence, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair και  Mrs. Robinson , καθώς επίσης hits από την solo καριέρα του όπως το Bright Eyes  αλλά και ενα ντουέτο με τον James Taylor στο Crying In The Rain


Στα μέσα της δεκαετίας του \'80 η εμμονή του Art με την πεζοπορία ήρθε στο προσκήνιο, αρχίζοντας από μία πορεία τριών  εβδομάδων στους ορυζώνες ρυζιού και στα δρομάκια της Ιαπωνίας το 1982. Μέχρι το 1984, ο περίπατός του σε ολόκληρη την Αμερική είχε γίνει μέρος του ετήσιου προγράμματός του. Το 1996, η Disney κυκλοφόρησε ένα ντοκυμαντέρ  που εξιστορούσε κατά γράμμα το 12ετές τελετουργικό του Art αλλά ακόμα περιλάμβάνε και video της εορταστικής συναυλίας στο νησί Ellis, όπου οι πρόγονοι του Art είχαν πατήσει για πρώτη φορά αμερικανικό χώμα.

 Ο στόχος μου λέει ο Art, ήταν να αισθανθώ τη σύνδεσή μου με την Αμερική, ένα βήμα την κάθε φορά. To Across America είνια μια ζωντανή ηχογράφηση εκείνης της συναυλίας που κυκλοφόρησε αργότερα εκείνη την χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις
 “Music for Movies” - Απόλλων Κουσκουμβεκάκης
12.10.2016 12:05
Κυκλοφόρησε από τη Melon Music η συλλογή “Music for Movies”, που περιλαμβάνει ορχηστρικά κομμάτια του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.
Συναυλία – Αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας
12.08.2016 12:04
Ο Χρήστος Νικολόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα μέρη με σκοπό να μας ταξιδέψει με γνωστές επιτυχίες, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μακεδόνα, την Ζωή Παπαδοπούλου και τον Ηλία Μακρή.
Ρεμπέτικο Σουαρέ στο PassPort Art
12.04.2016 14:50
Πέρασε και μια ολόκληρη 2η σεζόν με την αγαπημένη παρέα του PassPort ART και σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο τέλος της βραδιάς.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.
Ο Σαράντης και ο Βασίλης Σαλέας σε περιοδεία στην Αμερική
30.11.2015 14:36
Περιοδεία στις εστίες του Ελληνισμού στην Αμερική πραγματοποιούν φέτος για δυο μήνες, το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο Σαράντης και ο Βασίλης Σαλέας.