To Saint Solange υποδέχεται τον SHARAM JEY το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και μας προσκαλεί να ζήσουμε την απόλυτη χορευτική εμπειρία.

Ο περίφημος DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής, μεγαλουργεί στα διεθνή decks και ξεσηκώνει το κοινό με τα απογειωτικά remixes του. Γνήσιος λάτρης της μουσικής, πιστός στην electro house μουσική από την δεκαετία του 90, ο Sharam Jey πάει τους ήχους πιο μπροστά από την εποχή του. Με το χάρισμα να μεταφέρει την ενέργεια της μουσικής του στο dance floor, o Sharam Jey έχει κατακτήσει την αγάπη των clubbers παγκοσμίως και όλες του οι εμφανίσεις είναι sold out.

Είναι γνωστός για τις επιτυχίες In my blood, Here I come, In your arms, Gonna get you, Over me και Understand me. Του αρέσει να “πειράζει” γνωστά τραγούδια αγαπημένων του καλλιτεχνών και συγκροτημάτων (Moby, Gossip, Faith no More, Mason & Roisin Murphy) ενώ δεν λείπουν και οι δυνατές συνεργασίες του με hot ονόματα της dance σκηνής όπως οι Princess Superstar, Tommie Sunshine, Andreas Hogby, Nik Valentino (of Lost Valentinos) και Cornelia.

Το Saint Solange μας ξανασυστήνει την elegant, classy, sexy nightlife, προτείνοντας την καλύτερη μουσική της πόλης και τα πιο ιδιαίτερα events. Στον πεζόδρομο της Ερμού, σε μια περιοχή “ποτισμένη” με positive vibes, από την εποχή του ιστορικού Άτομο και του +Soda, στον ίδio χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια στεγαζόταν το εμβληματικό Interni, έρχεται το Saint Solange να ταράξει τα νερά της Αθηναϊκής νύχτας.

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, ο Sharam Jey έρχεται στο Saint Solange και υπόσχεται την απόλυτη house εμπειρία! Αre you ready for a new experience?