Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

One step beyond Festival

One step beyond Festival
Το πάρτι του Mainstream αυτό το καλοκαίρι γίνεται στο Τείχος των Εθνών στο Ολυμπιακό Στάδιο . Pink, Avril Lavigne, Tori Amos, Rasmus, James, Air και Sugarbabes. Ενα μεγάλο φεστιβάλ στις 17, 18 & 19 Ιουλίου.

Το φετινό καλοκαίρι είναι θερμό ή καλύτερα καυτό από μουσικές εκδηλώσεις. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής παρελαύνουν από την Ελλάδα και προβληματίζουν τους μουσικόφιλους για το που πρέπει να \"επενδύσουν\" τα χρήματα τους ώστε η \"απόσβεση\" της διασκέδασης να είναι αντάξια των προσδοκιών.

Πολλά τα φεστιβάλ, λοιπόν, αλλά σίγουρα όχι ίδιας αξίας. Κάποια ξεχωρίζουν αν μη τι άλλο για τη φρεσκάδα των ονομάτων που φιλοξενούν. Το Fly Beyond Festival είναι από αυτή την άποψη, ίσως, η πιο ξεχωριστή εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού.

Οι φαν του Mainstream έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς το ερχόμενο τριήμερο στο Τείχος των Εθνών στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα εμφανιστούν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόμα της σύγρονης μουσικής όπως οι: Pink, Avril Lavigne, Tori Amos, Rasmus, James, Air και Sugarbabes.

Το πιο νέο, πιο ανατρεπτικό, πιο μεγάλο mainstream Ολυμπιακών διαστάσεων φεστιβάλ, όχι μόνο φιλοδοξεί να ταράξει ι τη θερινή ραστώνη, αλλά και να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο χώρο των διεθνών live festivals.

Ονόματα-δυναμίτες που προκαλούν κρότο σε κάθε τους εμφάνιση, πατούν το πολυπόθητο πόδι τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας σε ειδική σκηνή και περιμένουν το θερμό αθηναϊκό κοινό υποσχόμενα μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Εσείς ακόμα εδώ είστε?

INFO

Τείχος των Εθνών, ΟΑΚΑ
Τρίτη 17 Ιουλίου: Avril Lavigne και The Rasmus
Τετάρτη 18 Ιουλίου: James, Air και Tori Amos
Πέμπτη 19 Ιουλίου: Pink και Sugarbabes

* Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis, σε όλα τα Village Cinemas και στην Ticketnet.grΣχετικές ειδήσεις
Οι Next Step Quintet σε ένα αφιέρωμα στους Radiohead στο Gazarte
23.11.2016 16:52
Mε φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο "hot jazz μπάντα". Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη την γκάμα των αναφορών-επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Οι Next Step Quintet live στο Duende Jazz Bar
08.04.2016 10:28
Οι Next Step Quintet θα εμφανιστούν για ένα live την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στο Duende Jazz Bar, στη Θεσσαλονίκη.
Οι Next Step Quintet live στο ΙΛΙΟΝ plus
30.03.2016 11:29
Το ότι οι Next Step Quintet είναι από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, από τις δυνάμεις της νέας γενιάς της ελληνικής jazz σκηνής ήρθε να επιβεβαιώσει η διάκριση που απέσπασαν μόλις πρόσφατα στον διεθνή διαγωνισμό «Made In New York Jazz Competition».
Οι Next Step Quintet live στο Κελάρι ATHENAEUM
15.03.2016 12:36
Οι Next Step Quintet, με φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο «hot jazz μπάντα» της ολοένα αναπτυσσόμενης ελληνικής jazz σκηνής. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό.