Σας προσκαλούμε στη θεατρική παράσταση από την ομάδα «RU»,  ‘Ας ακούσουμε: αυτοσχεδιαστικό θέατρο playback’ την Κυριακή 30 Νοέμβρη 2014 στις 17.00 στον πολυχώρο τέχνης SourLiBooM.

Στο θέατρο Playback ο πυρήνας της παράστασης είναι η αφήγηση ιστοριών ή στιγμών από την προσωπική ζωή των θεατών, όπου μέσα από μία τελετουργική διαδικασία παρακολουθούν άμεσα την αυτοσχεδιαστική εκδραμάτισή των βιωμάτων τους.  Ο αφηγητής, βλέποντας την ιστορία του να “ανα-δημιουργείται” (Play-back)  μπορεί όχι μόνο να συνδεθεί διαφορετικά με την δική του εμπειρία αλλά και να  βιώσει μια μοναδική σχέση με τους ηθοποιούς και το υπόλοιπο κοινό.

Λίγα λόγια για την ομάδα 

Η ομάδα «RU» είμαστε οι: Μαρίνα Δερματά, Λία Ζωγράφου, και Βικτώρια Παπαμιχαήλ. Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά από το 2003 ως το 2013, σαν μέλη της ομάδας “Ελληνικό Playback Θέατρο” – της πρώτης πιστοποιημένης ομάδας Playback στην Ελλάδα από το International Playback Theater Network (IPTN).  Η πρόσφατη επανένωσή μας εμπνέεται από την πίστη στην ιστορία – προσωπική, μύθο, παραμύθι – ως τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε μας και τους άλλους και ως εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοανακάλυψης.

RU = REUNITED,       RU = YOU ARE,         RU = ροή