Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Moulin Blues από τον Δεκέμβριο στην Αθηναϊκή σκηνή

Moulin Blues από τον Δεκέμβριο στην Αθηναϊκή σκηνή

Η Θεατρική Ομάδα το «Καθρεφτάκι» ανεβάζει από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 την παράσταση Moulin Blues στο Θέατρο Αθηναϊκή σκηνή.

 

Η ιστορία μας εκτυλίσσεται στο Παρίσι… κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 60’… Δύο αντίπαλα τριτοκλασάτα καμπαρέ ανταγωνίζονται, αμείλικτα, μεταξύ τους εν μέσω μιας τρομερής οικονομικής κρίσης…

 

Καθώς περνάει η νύχτα κι ενώ συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά γεγονότα, πληροφορούνται, με τρόμο, την άφιξη της πιο διάσημης αρτίστας των καμπαρέ (και όχι μόνο) Νόρα στο διάσημο Moulin Rouge… Αυτό τους αφυπνίζει και αναγκάζονται – για το κοινό συμφέρον – να γίνουν από εχθροί, φίλοι…

 

Αποφασισμένοι λοιπόν για όλα επιχειρούν να σαμποτάρουν τον άσπονδο εχθρό τους όμως η προσπάθεια τους στέφεται από παταγώδη αποτυχία. Δέσμιοι λοιπόν του κακού και βάναυσου Ζαν Πιέρ – αφεντικό του Moulin Rouge – γίνονται μάρτυρες του τρομερού μυστικού που κρύβει η Νόρα…

 

Κείμενο: Γιώργος Φολόκης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κρασαδάκης

 

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):

Ανδρίτσου Αγγελική

Καλομοίρη Πολυτίμη-Αλεξάνδρα

Καλπιτζή Ζαφειρία

Κοντός Δημήτριος

Κουλόπουλος Βασίλης

Λαγού Λουκία

Λεβαντή Μαρία

Λυμπέρη Σεβίλη

Ραβνιωτόπουλος Κωνσταντίνος

Σειραγάκη Στυλιανή

Σούμας Κωνσταντίνος

Σπυροπούλου Ναυσικά-Αργυρώ

Φολόκης Γιώργος

Χαραλαμπόπουλος Κωνσταντίνος

Ψαρράκος Κυριάκος

Σχετικές ειδήσεις
Κασσάνδρα: Μία πρωτότυπη θεατρική ανάγνωση για δύο φωνές στο Booze
10.11.2016 12:19
Το Booze μας προσκαλεί στην παράσταση Κασσάνδρα, μία πρωτότυπη θεατρική ανάγνωση για δύο φωνές, βασισμένη σε διασκευή του ομώνυμου διηγήματος - στην γερμανική γλώσσα –, με αφορμή την πέμπτη επέτειο από το θάνατο της Κρίστα Βολφ (1 Δεκεμβρίου 2011).
Οι Γειτόνισσες του Παντελή Χορν στην Αθηναϊκή Σκηνή
03.11.2016 15:13
«Οι γειτόνισσες», η καλύτερη ηθογραφία του Παντελή Χορν, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο σύγχρονο θέατρο, στην Αθηναϊκή Σκηνή των Κάλβου-Καλαμπόκη και σκηνοθετεί η Αλεξάνδρα Βουτζουράκη.
Οι Τρελοί της Βαλένθια, του Λόπε Ντε Βέγκα: 2ος χρόνος στην Αθηναϊκή Σκηνή
18.02.2016 11:58
Μετά την τεράστια sold out επιτυχία, Οι Τρελοί της Βαλένθια επανέρχονται, για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή.
Agnes of God του John Pielmeier στον πολυχώρο Διέλευσις
29.12.2015 13:24
O πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» ανεβάζει από τις 30 Δεκεμβρίου 2015, τη θεατρική παράσταση Agnes of God του John Pielmeier.
Aisha από την ομάδα Pulse στο Πόλη Θέατρο
11.12.2015 15:04
Η ομάδα Pulse παρουσιάζει στο Πόλη Θέατρο την θεατρική παράσταση «Aisha» από τις 14 Δεκεμβρίου 2015. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2015.