Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μάνος Αλιγιζάκης live με καινούριο δίσκο στο six d.o.g.s

Ο Μάνος Αλιγιζάκης live με καινούριο δίσκο στο six d.o.g.s

Την Τρίτη 18 Νοέμβρη 2014, στην σκηνή του six d.o.g.s, ο Μάνος Αλιγιζάκης παρουσιάζει επίσημα το καινούργιο του άλμπουμ, σε παραγωγή Νίκου Αγγλούπα. Θα τον πλαισιώνουν οι μουσικοί που συμμετείχαν στην ηχογράφηση. Ο Χρήστος Βασιλείου στο μπάσο , ο Πέτρος Ποντίκης στην ηλεκτρική κιθάρα, και ο Κρίτων Μπελλώνιας στα ντραμς, ενώ ο ίδιος όπως πάντα θα είναι στο ηλεκτρικό πιάνο , στο όργανο, στο κλαρίνο, στο ακορντεόν και στο τραγούδι.

 

Τα καινούργια του κομμάτια ακολουθούν τον ηλεκτρικό ήχο αποκλειστικά με ελληνικό στίχο, πάνω σε ελληνικούς δρόμους σε μουσική στραμμένη τόσο στην Δύση όσο και στην Παράδοση.

 

Ακροατής ο ίδιος του πλάγιου ήχου που ξεκίνησε από τον Σαββόπουλο και μέσω του Παπάζογλου της Βιτάλη και του Μάλαμα κατέληξε στον Θανάση Παπακωσταντίνου, μεγαλωμένος όμως ταυτόχρονα μέσα στο indie και στο progressive των ‘90s, πιο πολύ ελληνικός παρά δυτικός, φτιάχνει τραγούδια και ενορχηστρώνει άλλοτε κρύβοντας και άλλοτε φανερώνοντας τις επιρροές του. Δωρικός, δυνατός στον ήχο, φίλος της έντασης, λίγο λυρικός και σκοτεινός ενίοτε, θα δώσει ένα Live σε ένα πολύ αγαπημένο του stage με αφορμή το καινούργιο του EP.

 

Θα ακουστούν επίσης κάποιες λίγες επιλεγμένες διασκευές σε αγαπημένα του απωθημένα από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Verbal Delirium παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στο Κύτταρο
23.12.2016 12:35
Οι Verbal Delirium στις 22 Ιανουαρίου 2017, στο Κύτταρο Live Club, θα παρουσιάσουν επίσημα τον νέο τους δίσκο “The Imprisoned Words of Fear” που κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου από την Αγγλική δισκογραφική Bad Elephant Records.
Ο Ορέστης Ντάντος live στο Club του Σταυρού του Νότου
12.12.2016 12:23
Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.
Ο Μάνος Πυροβολάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
06.12.2016 12:17
Ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχώρισε ως ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός και ως ο «σύγχρονος λυράρης», που κατάφερε μέσα από τις σύγχρονες pop – rock συνθέσεις του, να ενσωματώσει στοιχεία της κρητικής παράδοσης.
Οι Final Act παρουσίαζουν τον πρώτο τους δίσκο στο Faust
22.11.2016 12:55
Οι Final Act, σχοινοβατούν ανάμεσα στον κλασικό και τον σύγχρονο ελληνικό ροκ ήχο. Μετά από δύο χρόνια πετυχημένων live εμφανίσεων, τόσο σε στέκια της περιοχής τους (Κόρινθος) όσο και σε μεγάλα stage της Αθήνας, ήρθε η στιγμή να συστηθούν επίσημα στο κοινό μέσα από το πρώτο τους album!
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για τρεις συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 14:57
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν' η Χαρά Μες στη Χαρά Είν' ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records).