Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Ο Μάνος Αλιγιζάκης live με καινούριο δίσκο στο six d.o.g.s

Ο Μάνος Αλιγιζάκης live με καινούριο δίσκο στο six d.o.g.s

Την Τρίτη 18 Νοέμβρη 2014, στην σκηνή του six d.o.g.s, ο Μάνος Αλιγιζάκης παρουσιάζει επίσημα το καινούργιο του άλμπουμ, σε παραγωγή Νίκου Αγγλούπα. Θα τον πλαισιώνουν οι μουσικοί που συμμετείχαν στην ηχογράφηση. Ο Χρήστος Βασιλείου στο μπάσο , ο Πέτρος Ποντίκης στην ηλεκτρική κιθάρα, και ο Κρίτων Μπελλώνιας στα ντραμς, ενώ ο ίδιος όπως πάντα θα είναι στο ηλεκτρικό πιάνο , στο όργανο, στο κλαρίνο, στο ακορντεόν και στο τραγούδι.

 

Τα καινούργια του κομμάτια ακολουθούν τον ηλεκτρικό ήχο αποκλειστικά με ελληνικό στίχο, πάνω σε ελληνικούς δρόμους σε μουσική στραμμένη τόσο στην Δύση όσο και στην Παράδοση.

 

Ακροατής ο ίδιος του πλάγιου ήχου που ξεκίνησε από τον Σαββόπουλο και μέσω του Παπάζογλου της Βιτάλη και του Μάλαμα κατέληξε στον Θανάση Παπακωσταντίνου, μεγαλωμένος όμως ταυτόχρονα μέσα στο indie και στο progressive των ‘90s, πιο πολύ ελληνικός παρά δυτικός, φτιάχνει τραγούδια και ενορχηστρώνει άλλοτε κρύβοντας και άλλοτε φανερώνοντας τις επιρροές του. Δωρικός, δυνατός στον ήχο, φίλος της έντασης, λίγο λυρικός και σκοτεινός ενίοτε, θα δώσει ένα Live σε ένα πολύ αγαπημένο του stage με αφορμή το καινούργιο του EP.

 

Θα ακουστούν επίσης κάποιες λίγες επιλεγμένες διασκευές σε αγαπημένα του απωθημένα από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για τρεις συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 14:57
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν' η Χαρά Μες στη Χαρά Είν' ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records).
Lioness: Το νέο άλμπουμ του Sivert Høyem κυκλοφορεί
28.01.2016 12:37
Το νέο άλμπουμ του Νορβηγού Sivert Hoyem, κυκλοφορεί επίσημα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 με τον τίτλο "Lioness".
Ο Μάνος Αλιγιζάκης με νέο δίσκο στο Σταυρό του Νότου
22.01.2016 14:53
Ο Μάνος Αλιγιζάκης παρουσιάζει τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με μία συναυλία στον Σταυρό του Νότου την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.
Φοίβος Δεληβοριάς & Λωποδύτες live στην Κύπρο
14.12.2015 17:06
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Κύπρο με καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, και γίνεται αντικείμενο επίθεσης από «Λωποδύτες».
Ο Γιάννης Αγγελάκας και η νέα του μπάντα live στο An Club
09.11.2015 12:39
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα θα εμφανιστουν στη σκηνή του An club για ενα τριήμερο γλέντι με τραγούδια απο όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.) και με καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβρη και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.