Την Τρίτη 18 Νοέμβρη 2014, στην σκηνή του six d.o.g.s, ο Μάνος Αλιγιζάκης παρουσιάζει επίσημα το καινούργιο του άλμπουμ, σε παραγωγή Νίκου Αγγλούπα. Θα τον πλαισιώνουν οι μουσικοί που συμμετείχαν στην ηχογράφηση. Ο Χρήστος Βασιλείου στο μπάσο, ο Πέτρος Ποντίκης στην ηλεκτρική κιθάρα, και ο Κρίτων Μπελλώνιας στα ντραμς, ενώ ο ίδιος όπως πάντα θα είναι στο ηλεκτρικό πιάνο, στο όργανο, στο κλαρίνο, στο ακορντεόν και στο τραγούδι.

Τα καινούργια του κομμάτια ακολουθούν τον ηλεκτρικό ήχο αποκλειστικά με ελληνικό στίχο, πάνω σε ελληνικούς δρόμους σε μουσική στραμμένη τόσο στην Δύση όσο και στην Παράδοση.

Ακροατής ο ίδιος του πλάγιου ήχου που ξεκίνησε από τον Σαββόπουλο και μέσω του Παπάζογλου της Βιτάλη και του Μάλαμα κατέληξε στον Θανάση Παπακωσταντίνου, μεγαλωμένος όμως ταυτόχρονα μέσα στο indie και στο progressive των ‘90s, πιο πολύ ελληνικός παρά δυτικός, φτιάχνει τραγούδια και ενορχηστρώνει άλλοτε κρύβοντας και άλλοτε φανερώνοντας τις επιρροές του. Δωρικός, δυνατός στον ήχο, φίλος της έντασης, λίγο λυρικός και σκοτεινός ενίοτε, θα δώσει ένα Live σε ένα πολύ αγαπημένο του stage με αφορμή το καινούργιο του EP.

Θα ακουστούν επίσης κάποιες λίγες επιλεγμένες διασκευές σε αγαπημένα του απωθημένα από Ελλάδα και το εξωτερικό.