Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Αναβάλλεται η συναυλία του Kurt Rosewinkel στο Gazarte

Αναβάλλεται η συναυλία του Kurt Rosewinkel στο Gazarte

To Guitarfor βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή της συναυλίας και του master class με τον Kurt Rosenwinkel, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Gazarte, λόγω αιφνίδιας ασθένειας του καλλιτέχνη.


Η διοργανώτρια εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με τον καλλιτέχνη προκειμένου να βρεθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας και του master class.

 
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μπορούν να το εξαργυρώσουν από το ταμείο του Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Σταθμός Κεραμεικός), καθημερινά 11.00 – 21.00

 
Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω online συστημάτων υπενθυμίζουμε ότι:

- η εξαργύρωση αφορά μόνο στο αντίτιμο του εισιτηρίου και όχι σε τυχόν κρατήσεις που έχουν γίνει από υπηρεσίες πιστωτικών καρτών ή ηλεκτρονικών συναλλαγών

- η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση στον λογαριασμό του κατόχου.

 
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καλλιτέχνη:

To all my friends in Greece
 
I will regrettably have to cancel the Solo Concert and Masterclass in Athens, due to a sudden illness. I was really hoping that I'd be feeling better today and take the plane to Athens.Unfortunately my condition has not improved overnight, and consequently this cancellation is unavoidable. I’m so disappointed and sorry to be letting my fans down.

I have to point out that Guitarfor was really supportive and it's easy for me to say that I consider them as friends. Thus, it is not surprising that I promise to come in the near future in a production by Guitarfor.
 
Kurt

Σχετικές ειδήσεις
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Ακύρωση - Ο Michel Camilo live στο Gazarte
11.05.2016 15:55
H ενέργεια μιας... τροπικής καταιγίδας σε 88 πλήκτρα! Kάτοχος Grammy, Latin Grammy και Emmy, ο διάσημος πιανίστας, συνθέτης και παραγωγός Michel Camilo έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, για μία συναυλία στο Gazarte! - Η συναυλία ακυρώνεται
Αναβολή - David Murray, Geri Allen & Terri Lyne Carrington live στο Gazarte
22.04.2016 09:57
Το Power Trio των David Murray, Geri Allen και Terri Lyne Carrington, έρχεται στο Gazarte για ένα live που θα μας μαγέψει! - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Mario Biondi live στο Gazarte
11.02.2016 10:19
Ο Mario Biondi μετά από τις δύο sold out εμφανίσεις του στο GAZARTE πριν από τρία χρόνια, που έμειναν αξέχαστες σε όποιον είχε την τύχη να βρίσκεται εκεί, επιστρέφει για να μας μαγέψει ξανά.
O απίθανος Vijay Iyer στο Gazarte
08.01.2016 13:47
Από τους πιο γνήσιους εκφραστές της διεθνούς σύγχρονης jazz, ο Ινδοαμερικανός πιανίστας και συνθέτης Vijay Iyer έρχεται στο GAZARTE για μια μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!