Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Cinemusic με την Αλίκη και την Τόνια Αβδελοπούλου στο Half Note

Cinemusic με την Αλίκη και την Τόνια Αβδελοπούλου στο Half Note

Το Half Note μας προσκαλεί σε μία βραδιά Cinemusic με την Αλίκη και την Τόνια Αβδελοπούλου και στο πιάνο την Φωτεινή Μπονταϊτη.


Νύχτα κινηματογράφου με την Αλίκη, την Tόνια και την Φωτεινή σε ένα ταξίδι στον χρόνο και στην εποχή του χρυσού Hollywood, της Finos φιλμ έως και τα  σημερινά soundtracks.


Με συνοδούς το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό και με έντονο το θεατρικό στοιχείο, οι τρεις γυναικείες παρουσίες, δυο φωνές και ένα πιάνο, αφήνουν την φαντασία ελεύθερη να περιηγηθεί σε εικόνες άλλοτε συγκινητικές και άλλοτε παιχνιδιάρικιες που έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη….


Λίγα λόγια για τα μέλη του group

Τόνια Αβδελοπούλου - Καλλιτεχνική Διεύθυνση/art director

Η Τόνια Αβδελοπούλου είναι ζωγράφος και σκηνογράφος και δημιουργός μουσικών παραστάσεων. Φοίτησε στην σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Μουσικές σπουδές στο Ελληνικό και στο Πυθαγόρειο Ωδείο , φωνητική με την A. Leigh και είναι μέλος της μικτής χορωδίας του ΟΤΕ.
Παρακολούθησε σεμινάριο φωνητικού και κινητικού αυτοσχεδιασμού με τον Alessio Castellacci,Sounding Bodies/ Moving Voices.

Εχει πάρει μέρος σε πολλές εικαστικές εκθέσεις και έχει συνεργαστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ,και ταινίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να περιηγηθείτε στο site www.arttonia.com.


Αλίκη Αβδελοπούλου

Αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σπούδασε πιάνο και θεωρία μουσικής στο Εθνικό Ωδείο, φωνητική με την A. Leigh & την Μ. Γεμεντζάκη και εκπαιδεύτηκε στο θέατρο και στη μουσική σε διάφορα προγράμματα και σεμινάρια . Έχει συνεργαστεί με αθηναϊκούς θιάσους-ομάδες, ΔΗμοτικά ΠΕριφερειακά ΘΕατρα και με διάφορους καλλιτέχνες σε έργα ρεπερτορίου, musical και χοροθέατρο , ως ηθοποιός , τραγουδίστρια, βοηθός σκηνοθέτη, βοηθός μουσικού, στη διεύθυνση παραγωγής και στη φωνητική διδασκαλία. Φέτος είναι δασκάλα των παιδιών στο show music school ,παραγωγή MEGA.

www.facebook.com/aliki.avdelopoulou


Φωτεινή Μπονταΐτη

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Ωδείο με πτυχίο και δίπλωμα πιάνου. Είναι τακτικό μέλος της μικτής χορωδίας ΟΤΕ Αθηνών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Μπουζάνη. Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες με έργα ξένων και Ελλήνων συνθετών κι έπαιξε πιάνο στις θεατρικές παραστάσεις "Thrill me (Μέχρι ο Έρωτας)" (θέατρο Αμιράλ 2008 - 2009) και " Έκτο Πάτωμα "(έκτακτη συμμετοχή - Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" 2012). Συνεργάζεται με μουσικά σχήματα και παρακολουθεί μαθήματα jazz πιάνου με τον διακεκριμένο Έλληνα jazzman Δημήτρη Καλαντζή.

Σχετικές ειδήσεις
Η 7η Σφραγίδα από τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο και τη Νεκταρία Καραντζή στο Half Note
05.04.2016 11:47
Οι επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης «ανοίγουν» με τη μουσική του Βασίλη Τσαμπρόπουλου και τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή, στη σκηνή του Half Note, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου.
20 Anos Brasil: Miranda Verouli & Friends live στο Half Note
23.03.2016 11:53
Στις 30 Μαρτίου 2016, η Μιράντα Βερούλη θα γιορτάσει στο Half Note τα 20 χρόνια ενασχόλησης με τη βραζιλιάνικη μουσική, προσκαλώντας στη σκηνή φίλους και συνεργάτες, σε μια επετειακή βραδιά με διάθεση party!
Μουσικές του κόσμου από τον Βασίλη Σαλέα στο Half Note
22.03.2016 09:57
Το Half Note υποδέχεται για πρώτη φορά στη σκηνή τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα.
Μουσικά φεγγάρια με τον Γιώργο Κατσαρό στο Half Note
18.11.2015 17:09
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνισή του στη λίμνη Βουλιαγμένης, ο εξαιρετικός σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός, έρχεται στο Half Note.
Οι Electrocutango με τους Raquel Greenberg και Ramiro Izurieta στο Half Note
02.11.2015 15:14
Οι Electrocutango έρχονται στο Half Note από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2015 για να μας παρασύρουν σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια!