Δεκαεννέα Έλληνες και μία Βραζιλιάνα, δημιουργοί κόμικς και φίλοι των εκδόσεων του c, comicon-shop, θα συμμετάσχουν στην έκθεση κόμικς που θα γίνει από τις 5 Δεκεμβρίου 2014, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2015, στο φιλόξενο Έναστρον Βιβλιοκαφέ.

Οι συμμετέχοντες είναι:
Αγαλιώτης Παναγιώτης, Alves Rosali, Βενάρδος Δημήτριος, Ζουλάκης Μανόλης, Καλυμιός Λευτέρης, Καπάδαη Βάλια, Κωνσταντόπουλος Γιώργος, Λουγιάκη Αλεξία, Μακροζαχόπουλος Χρήστος, Μalk (Γιαμαλάκης Νίκος), Μαρκουλάκης Αλέξανδρος, Μισιάκας Βασίλειος, Μιχαηλίδης Ανδρέας, Παγώνας Δημήτρης, Παπαδάκη Σταυρούλα, Σαντοριναίος Γρηγόρης, Skylla, Tragenia (Τραγάκη Ευγενία), Tσαούσης Παναγιώτης, Φραγκιαδάκης Κώστας.

Επιπλέον θα εκδοθεί κατάλογος με έργα των συμμετασχόντων. Τα εγκαίνια της έκθεσης που είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα γίνουν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, με παρουσιάσεις νέων εκδόσεων, υπογραφές από τους δημιουργούς, διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων και, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015, θα κλείσουμε την έκθεση με παρουσιάσεις άλλων νέων εκδόσεων, υπογραφές από τους δημιουργούς και ένα διαδραστικό κομιξό-παιχνίδι και βέβαια κληρώσεις δώρων.