Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Πρεμιέρα για τους Μανώλη Λιδάκη - Γιάννη Κότσιρα στο Levare Music Theatre

Πρεμιέρα για τους Μανώλη Λιδάκη - Γιάννη Κότσιρα στο Levare Music Theatre

Με δυνατό και θερμό χειροκρότημα, συγκίνηση, και τραγουδιστική συνοδεία από το κοινό στα περισσότερα μέρη του προγράμματος, έγινε η έναρξη των φετινών κοινών εμφανίσεων, δύο σπουδαίων ερμηνευτών: του Μανώλη Λιδάκη και του Γιάννη Κότσιρα, σε ένα νέο χώρο στην Ιερά Οδό, το Levare Music Theatre.

 
Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται φέτος το χειμώνα, για πρώτη φορά στην κοινή τους πορεία, σε μια σειρά εμφανίσεων, που τα τραγούδια τους δένουν αρμονικά με κλασικές στιγμές των Μ. Χατζιδάκι, Α. Πάνου, Μ. Πλέσσα και πολλών άλλων δημιουργών, σχηματίζοντας ένα πολύπλευρο μουσικό πρόγραμμα , που αναδεικνύει την τραγουδιστική τους κλάση και συναρπάζει στις κοινές τους ερμηνείες επί σκηνής.
 

Μια νέα ξεχωριστή φωνή βρίσκεται δίπλα τους, η Χριστίνα Παπατριανταφύλλου.


Οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν και τα επόμενα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο βράδυ αλλά και τα πολύ «ζεστά» Κυριακάτικα μεσημέρια, όπου υπάρχει και η δυνατότητα φαγητού.


Ειδικά την Κυριακή το Levare ανοίγει τις πόρτες του στις 2 και μισή το μεσημέρι, και έχει διαμορφωθεί ειδικό μενού (με φαγητό και δωρεάν κρασί) για όσους θέλουν να ζήσουν την ωραία ατμόσφαιρα των κυριακάτικων μεσημεριανών, με τραγούδι και κρασί.
 

Παίζουν οι μουσικοί
 
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα
Γιάννης Άννινος: μπάσο
Κώστας Μιχαλός, Σπύρος Δέλτα: κιθάρες
Βασίλης Ραψανιώτης: Βιολί
Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Άκης Κατσουπάκης: πιάνο – πλήκτρα - ενορχηστρώσεις
Νίκος Παπαναστασίου: πλήκτρα – ακορντεόν – ενορχηστρώσεις
 
Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης, Στρατής Καραδημητράκης, Λάμπρος Μπούνας
Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους

Σχετικές ειδήσεις
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος στο Theatre Stage του Gazarte
22.02.2017 16:53
Το Gazarte παρουσιάζει στο Theatre Stage τη Σονάτα του Σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου, μελοποιημένη από τον Σταύρο Ξαρχάκο, από τις 11 Μαρτίου 2017, για λίγες παραστάσεις.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας: Τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» στο Θέατρο Πέτρας
12.07.2016 16:50
Η επόμενη συνάντησή των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, με το Αθηναϊκό κοινό είναι στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας σε καλοκαιρινή περιοδεία
13.06.2016 13:31
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν.Γούναρη, Γ.Μπιθικώτση, Μ.Πλέσσα, Φ.Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα & Fide Köksal live στο Σφίγγα Music Theater
23.03.2016 14:27
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 2 & 9 Απριλίου 2016 στο Σφίγγα Music Theatre.
Ανδριάνα Μπάμπαλη & Rous live @ Σφίγγα Music Theatre
24.02.2016 14:34
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά, διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Τα Σάββατα 5 και 12 Μαρτίου 2016 τους βρίσκουν στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα για ένα ξεχωριστό ταξίδι.