Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Ζουγανέλης και Μελίνα Ασλανίδου μαζί στο Διογένης Studio

Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Ζουγανέλης και Μελίνα Ασλανίδου μαζί στο Διογένης Studio

Kάτι διαφορετικό γίνεται φέτος το χειμώνα στην ιστορική μουσική σκηνή Διογένης studio που ανανεώθηκε, έγινε μουσικό θέατρο και υποδέχεται φέτος μία μοναδική συνεργασία.

 

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο βασικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού Αντώνης Ρέμος, συναντά τον κατ’ εξοχήν Έλληνα περφόρμερ Γιάννη Ζουγανέλη, οι δυο τους συναντούν την ευαίσθητη και δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, κι όλοι μαζί συναντούν το κοινό σ’ ένα διαδραστικό πρόγραμμα , στο οποίο συναντιώνται το τραγούδι, το χιούμορ, τα ανατρεπτικά video, και η διάθεση να γίνουμε όλοι μια παρέα... αλλά ο καθένας να πληρώσει τα δικά του.


Ο Αντώνης Ρέμος στα καλύτερά του μοιράζεται μαζί μας τις πιο δυνατές στιγμές του, από τις πιο ροκ μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές. Η Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ζεστή ερμηνεία της παρουσιάζει τα ωραιότερα τραγούδια που έχει πει, δικά της και κλασικά λαϊκά με νέα προσέγγιση. Ο Γιάννης Ζουγανέλης με συνεργάτη τον Γιώργο Λύρα, έχει την ευθύνη της σκηνοθεσίας, και συναντιέται στα κείμενα με τον Μιχαήλ Άνθη, ο οποίος συναντάει στο τραγούδι και τα γκάγκς τον Σωκράτη Πατσίκα και τη Στεφανία Ρίζου.

 
Επί σκηνής συναντιώνται οι μουσικοί:

Ενορχηστρωτές:
Νίκος Γαρουφαλλάκης
Μανόλης Ανδρουλιδάκης


Στο Μπουζούκι ο σολίστας Μανώλης Καραντίνης

Στο κλαρίνο ο σολίστας Θανάσης Βασιλόπουλος

Αλέκος Ρούπας
Πητ Γιατράκος Πητ
Σάββας Χριστοδούλου
Ανδρέας Καραντίνης
Πασχάλης Τερζής
Βασίλης Μπαχαρίδης
Ανδρέας Μουζάκης
Αλέξανδρος Ζουγανέλης

Στο τραγούδι η: Στεφανία Ρίζου

Συμμετέχει ο ηθοποιός: Σωκράτης Πατσίκας

Ηχολήπτης σκηνής: Άγγελος Αγραπίδης
Ηχοληψία αίθουσας: Νίκος Κοτσαδάμης, Αγγελίνα Υφαντή
Υπεύθυνος φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης
Επιμέλεια κοστουμιών: Λίλα Κουτσιουμάρη
Περούκες – styling: Αλέξανδρος Στυλιανός
Υπεύθυνος video : Παναγιώτης Ζενίδης

 
Οι συναντήσεις αρχίζουν Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα ξεκινά αυστηρά 11.00 μ.μ. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται.


Υστερ(ι)όγραφο: Χάριν μεγαλύτερης διαφάνειας και αξιοκρατίας, όλοι οι φετινοί συνεργάτες του ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO, επελέγησαν με κλήρωση. Είμαστε όλοι μία γροθιά!

Σχετικές ειδήσεις
O Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente στο Kremlino
18.10.2016 17:12
Ποιο «Κρεμλίνο»; Τα Γκρέμλινς από τη Θεσσαλονίκη έρχονται για να γκρεμίσουν το «Κρεμλίνο» σε μία μόνο νύχτα! Γιατί, κυρίες και κύριοι, έρχονται! Ο θερμαστής της σάτιρας με τους υπερθεματιστές του, ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie & Monie Conniente, καταφθάνουν από τον κατάμαυρο Λευκό Πύργο, στο κατακόκκινο «Kremlino», για μία μόνο εμφάνιση την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, που θα σπάσει φρόκαλα!
Η Μελίνα Ασλανίδου στη Μονή Λαζαριστών
26.08.2016 15:40
Με μια αγκαλιά τραγούδια θα εμφανισθεί στη Μονή Λαζαριστών την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, η Μελίνα Ασλανίδου, για να ταξιδέψει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.
Ακύρωση - Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου live στην Τεχνόπολη
16.08.2016 14:35
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. - Η συναυλία ακυρώνεται
Καλοκαίρι, Αγκαλιά μου: οι καλοκαιρινές συναυλίες της Μελίνας Ασλανίδου
23.06.2016 15:30
Η Μελίνα Ασλανίδου με μια αγκαλιά τραγούδια, θα ταξιδέψει τις νύχτες μας... Νύχτες καλοκαιριού με φόντο την πανέμορφη Ελλάδα!
Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο
08.06.2016 12:04
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.