Kάτι διαφορετικό γίνεται φέτος το χειμώνα στην ιστορική μουσική σκηνή Διογένης studio που ανανεώθηκε, έγινε μουσικό θέατρο και υποδέχεται φέτος μία μοναδική συνεργασία.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο βασικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού Αντώνης Ρέμος, συναντά τον κατ’ εξοχήν Έλληνα περφόρμερ Γιάννη Ζουγανέλη, οι δυο τους συναντούν την ευαίσθητη και δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, κι όλοι μαζί συναντούν το κοινό σ’ ένα διαδραστικό πρόγραμμα, στο οποίο συναντιώνται το τραγούδι, το χιούμορ, τα ανατρεπτικά video, και η διάθεση να γίνουμε όλοι μια παρέα… αλλά ο καθένας να πληρώσει τα δικά του.

Ο Αντώνης Ρέμος στα καλύτερά του μοιράζεται μαζί μας τις πιο δυνατές στιγμές του, από τις πιο ροκ μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές. Η Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ζεστή ερμηνεία της παρουσιάζει τα ωραιότερα τραγούδια που έχει πει, δικά της και κλασικά λαϊκά με νέα προσέγγιση. Ο Γιάννης Ζουγανέλης με συνεργάτη τον Γιώργο Λύρα, έχει την ευθύνη της σκηνοθεσίας, και συναντιέται στα κείμενα με τον Μιχαήλ Άνθη, ο οποίος συναντάει στο τραγούδι και τα γκάγκς τον Σωκράτη Πατσίκα και τη Στεφανία Ρίζου.

 
Επί σκηνής συναντιώνται οι μουσικοί:

Ενορχηστρωτές:
Νίκος Γαρουφαλλάκης
Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Στο Μπουζούκι ο σολίστας Μανώλης Καραντίνης

Στο κλαρίνο ο σολίστας Θανάσης Βασιλόπουλος

Αλέκος Ρούπας
Πητ Γιατράκος Πητ
Σάββας Χριστοδούλου
Ανδρέας Καραντίνης
Πασχάλης Τερζής
Βασίλης Μπαχαρίδης
Ανδρέας Μουζάκης
Αλέξανδρος Ζουγανέλης

Στο τραγούδι η: Στεφανία Ρίζου

Συμμετέχει ο ηθοποιός: Σωκράτης Πατσίκας

Ηχολήπτης σκηνής: Άγγελος Αγραπίδης
Ηχοληψία αίθουσας: Νίκος Κοτσαδάμης, Αγγελίνα Υφαντή
Υπεύθυνος φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης
Επιμέλεια κοστουμιών: Λίλα Κουτσιουμάρη
Περούκες – styling: Αλέξανδρος Στυλιανός
Υπεύθυνος video : Παναγιώτης Ζενίδης

 
Οι συναντήσεις αρχίζουν Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα ξεκινά αυστηρά 11.00 μ.μ. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται.

Υστερ(ι)όγραφο: Χάριν μεγαλύτερης διαφάνειας και αξιοκρατίας, όλοι οι φετινοί συνεργάτες του ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO, επελέγησαν με κλήρωση. Είμαστε όλοι μία γροθιά!