Μετά την περυσινή επιτυχία ο Αρμενιοσύριος σολίστας στο ούτι Haig Yazdjian – συνθέτης, τραγουδιστής, ενορχηστρωτής, παραγωγός, επανέρχεται στο Γυάλινο Up Stage με τη νέα Χειμερινή Σύναξη Βιρτουόζων ανανεώνοντας την υπόσχεσή του για μοναδικές μουσικές βραδιές.

Στη νέα παρέα συμπράτουν ο δεξιοτέχνης στο κανονάκι Μανώλης Κουτσαγγελίδης, η αέρινη Άννα Λινάρδου στο τραγούδι, ο χρυσοδάκτυλος κρουστός Βαγγέλης Καρίπης, ο μοναδικός διπλομπασίστας Πέτρος Βαρθακούρης και ο άρχοντας  των πλήκτρων Νίκος Καλατζάκος.

Ο στίχος του Νίκου Γκάτσου «Στης ανατολής τα μέρη» εμπνέει, γίνεται τίτλος της παράστασης και αφορμή για ν’ αφηγηθούν χίλια και ένα  μουσικά παραμύθια,  για να ξεγελάσουν τον χρόνο που τελειώνει. Θα τραγουδήσουν  μελωδικές ιστορίες που θα μας  ταξιδέψουν από τη Θράκη ως την Συρία κι από την Πόλη ως τον Πειραιά. Με τραγούδια γνωστά και  άγνωστα θα στήσουν παγίδες νοσταλγίας και ανεμόσκαλες διαφυγής. Με ευφάνταστους αυτοσχεδιασμούς θα ανοίξουν τα παράθυρα της φαντασίας και της μνήμης και θα καλέσουν όλα τα καλά πνεύματα στο Γυάλινο Up Stage.