Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Port-royal και Αbsent Without Leave

Port-royal και Αbsent Without Leave
Το Κinky Κong σε συνεργασία με την Sound In Silence παρουσιάζει τους Ιταλούς port-royal και τον absent without leave σε ένα συναυλιακό double-bill στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του split album τους magnitogorsk.

Το magnitogorsk είναι ένα album αποτελούμενο από οχτώ συνολικά κομμάτια. Κάθε καλλιτέχνης συνεισφέρει στο album τρία νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια του ενώ υπάρχουν και δύο κομμάτια συνεργασίας. Μουσικά το magnitogorsk συνδυάζει τόσο στοιχεία από την electronica και την ambient όσο και από το shoegaze αλλά και το post-rock. Το magnitogorsk θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου σε 500 συλλεκτικά, χειροποίητα αντίτυπα από την Sound In Silence. Η συσκευασία του είναι από ανακυκλωμένο χαρτόνι και για εξώφυλλο έχει μια αληθινή φωτογραφία, ενώ υπάρχουν συνολικά 50 διαφορετικές φωτογραφίες / εξώφυλλα (10 αντίτυπα με κάθε μία).


Οι port-royal επισκέπτονται την χώρα μας για δεύτερη φορά μετά το 2007 όπου λάβανε μέρος στο φεστιβάλ Video Dance. Έχουν στο ενεργητικό τους δύο albums, τα οποία απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο τύπο , σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και έχουν περιοδεύσει με επιτυχία σε διάφορες


Ο absent without leave ξεκίνησε να ηχογραφεί το 2001 στην Αθήνα και πλέον έχει ξεπεράσει τα στενά μουσικά σύνορα της Ελλάδας ,κυκλοφορώντας τις δουλειές του σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες εταιρείες παγκοσμίως με δύο albums στο ενεργητικό του και αρκετές συμμετοχές σε συλλογές.
 

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Royal Theater στην Πάτρα
19.08.2016 14:23
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζουν την παράσταση Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα, στο Royal Theater στην Πάτρα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
Χωρίς αφέντες: Παρουσίαση του δίσκου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.03.2016 14:58
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου Χωρίς Αφέντες του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου στη κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου.
Οι StarWound live στο Booze
02.03.2016 15:34
Μετά την επίσημη παρουσίαση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, οι StarWound έρχονται για πρώτη φορά στο Booze την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.