Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Natural Landscape of Chile: έκθεση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας

Natural Landscape of Chile: έκθεση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας της Federation Chilena de Fotografia (FCHF), με τίτλο: Natural Landscape of Chile, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Χιλής.


Η Χιλή είναι μια ιδανική  χώρα για το τοπίο και τους φωτογράφους φύσης, χάρη στη διαφοροποιημένη γεωγραφία της. Κατέχει  σχεδόν όλα τα κλίματα του πλανήτη μας, εκτός από το τροπικό. Αυτή η χώρα, σφηνωμένη στο νότιο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου μεταξύ των Άνδεων και του Ειρηνικού Ωκεανού, προσφέρει φυσικά τοπία που είναι πολύ διαφορετικά από το Βορρά προς το Νότο, αλλά και από την Ανατολή προς τη Δύση.


Είκοσι τρεις (23)  Φωτογράφοι μέλη της Federation Chilena de Fotografia (FCHF), παρουσιάζουν μέσα από τις δημιουργίες τους τα τοπία αυτά.


Η έκθεση γίνεται σε ανταλλαγή της έκθεσης της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας με τίτλο ‘’Grecia Conteporanea’’ που φιλοξενήθηκε τον Μάιο στη Χιλή.
 

Η έκθεση τελεί, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Χιλής στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Leftovers of a Landscape: έκθεση του Φίλιππου Θεοδωρίδη στο Παλαιοπωλείο Μαρτίνος
21.09.2016 10:43
Το παλαιοπωλείο Μαρτίνος με χαρά παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση του Φίλιππου Θεοδωρίδη, με τίτλο «Leftovers of a landscape», στις 20 Οκτωβρίου 2016 με πίνακες ζωγραφικής και κολλάζ.
Έκθεση φωτογραφίας του Istvan Kerekes στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης
09.06.2016 11:40
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης ΦΕΜ, παρουσιάζει από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στο νέο εκθεσιακό της χώρο στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης, έκθεση φωτογραφίας του πολυβραβευμένου Ούγγρου φωτογράφου Istvan Kerekes.
Δύο: Έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου στην αίθουσα τέχνης Αποθήκη
04.02.2016 14:31
Η Φωτογραφική Ομάδα της Λήμνου συνδιοργανώνει με τον Χώρο Τέχνης Ώχρα Μπλε και την Αίθουσα Τέχνης ΑΠΟΘΗΚΗ από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 έκθεση φωτογραφίας με τη νέα δουλειά των μελών της κάτω από τον τίτλο «Δύο».
Πρόσφυγες: έκθεση από τη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης
15.01.2016 11:53
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης διοργανώνει ομαδική έκθεση Φωτογραφίας των μελών της με θέμα «Πρόσφυγες».
Αστυγραφία: Έκθεση της φωτογραφικής κοινότητας Photomind στο Booze
24.12.2015 14:14
Η φωτογραφική κοινότητα Ρhotomind, επιχειρώντας μια φωτογραφική προσέγγιση στην αισθητική λειτουργία του αστικού χώρου, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας Αστυγραφία έως 10 Ιανουαρίου 2016 στο BOOZE COOPERATIVA.