Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Natural Landscape of Chile: έκθεση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας

Natural Landscape of Chile: έκθεση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας της Federation Chilena de Fotografia (FCHF), με τίτλο: Natural Landscape of Chile, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Χιλής.


Η Χιλή είναι μια ιδανική  χώρα για το τοπίο και τους φωτογράφους φύσης, χάρη στη διαφοροποιημένη γεωγραφία της. Κατέχει  σχεδόν όλα τα κλίματα του πλανήτη μας, εκτός από το τροπικό. Αυτή η χώρα, σφηνωμένη στο νότιο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου μεταξύ των Άνδεων και του Ειρηνικού Ωκεανού, προσφέρει φυσικά τοπία που είναι πολύ διαφορετικά από το Βορρά προς το Νότο, αλλά και από την Ανατολή προς τη Δύση.


Είκοσι τρεις (23)  Φωτογράφοι μέλη της Federation Chilena de Fotografia (FCHF), παρουσιάζουν μέσα από τις δημιουργίες τους τα τοπία αυτά.


Η έκθεση γίνεται σε ανταλλαγή της έκθεσης της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας με τίτλο ‘’Grecia Conteporanea’’ που φιλοξενήθηκε τον Μάιο στη Χιλή.
 

Η έκθεση τελεί, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Χιλής στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Leftovers of a Landscape: έκθεση του Φίλιππου Θεοδωρίδη στο Παλαιοπωλείο Μαρτίνος
21.09.2016 10:43
Το παλαιοπωλείο Μαρτίνος με χαρά παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση του Φίλιππου Θεοδωρίδη, με τίτλο «Leftovers of a landscape», στις 20 Οκτωβρίου 2016 με πίνακες ζωγραφικής και κολλάζ.
Φως γειτονικό... Komsunun Isigi...: έκθεση στη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης
10.08.2016 17:22
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης εγκαινιάζει στις 20 Αυγούστου 2016 την έκθεση Φως γειτονικό... Komsunun Isigi..., ένα φωτογραφικό πόνημα κοινό τεσσάρων ομάδων, τεσσάρων πόλεων, από Ελλάδα και Τουρκία...
Έκθεση φωτογραφίας του Istvan Kerekes στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης
09.06.2016 11:40
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης ΦΕΜ, παρουσιάζει από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, στο νέο εκθεσιακό της χώρο στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης, έκθεση φωτογραφίας του πολυβραβευμένου Ούγγρου φωτογράφου Istvan Kerekes.
17 Νέοι Φωτογράφοι σε μία έκθεση φωτογραφίας στο Cinemarian
28.04.2016 13:00
Η Φωτογραφική Ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο παρουσιάζει στο Cinemarian 17 Νέους Φωτογράφους σε μία κοινή έκθεση φωτογραφίας.
Great minds eat alike: έκθεση της Σοφίας Γκααφάρ στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας
25.04.2016 15:56
Το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας μας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας της Σοφίας Γκααφάρ με τίτλο Great minds eat alike.