Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία Το Τρελόσπιτο του χορογράφου Παύλου Κουρτίδη στο Θέατρο ΠΚ, στο Νέο Κόσμο κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Την παράσταση προλογίζει ο ψυχίατρος Παύλος Σακκάς, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέας του best seller «Η Ψυχιατρική…αλλιώς».

Εικόνα, κίνηση, λόγος, μουσική σε μια ανατρεπτική παράσταση, που τέθηκε υπό την αιγίδα της ΚΙΝ.Α.ΨΥ, φορτίζουν το θεατή με συναισθηματική ένταση και αναγκάζουν σε επαναπροσδιορισμό της έννοιας της ευτυχίας δρώντας τελικά παρηγορητικά, ανακουφιστικά, θεραπευτικά.


Στο Τρελόσπιτο όλα αιωρούνται, όλα είναι στο μεταίχμιο της τρέλας και της λογικής. Υπό τους ήχους πρωτότυπα γραμμένης μουσικής οι ένοικοι του, συγκάτοικοι στην ψυχωτική  οπτική του οικοδεσπότη δίνουν ένα άνισο αγώνα με στόχο την ίδια τη ζωή, τη γαλήνη, την ηρεμία, το όνειρο, το ταξίδι και ίσως την αναπάντεχη επανένταξη στην κοινωνία.

Το Τρελόσπιτο έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Κίνησης Αδερφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας (ΚΙΝ.Α.ΨΥ).

Η Κίνηση Αδερφών  Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας (ΚΙΝ.Α.Ψ.Υ) www.kinapsi.gr  ξεκίνησε το 2008 ως «βήμα» για τα αδέρφια ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας και με το πέρασμα του χρόνου έχει εξελιχθεί σε έναν οργανωμένο φορέα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας.  Αποστολή της είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδερφών ατόμων με ψυχικές παθήσεις και η προσφορά ενημέρωσης και στήριξης, με απώτερο στόχο να λειτουργήσει το οικογενειακό περιβάλλον ενθαρρυντικά ως προς τον πάσχοντα.

Μέρος των εσόδων από την πώληση του προγράμματος της παράστασης θα δοθεί για τους σκοπούς της  ΚΙΝΑΨΥ

Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Παύλος Κουρτίδης
Μουσική σύνθεση: Χρήστος Τριανταφύλλου
Βίντεο – Μοντάζ:  Άγγελος Τόνιος
Φωτογραφία: Δημήτρης Γεωργιάδης
Σκηνογραφία κοστούμια: Δήμητρα Παπαδημητρίου
Φωτισμός:  Απόστολος Τσιτσώνης
Κατασκευή σκηνικών: Βασίλης Σακκής , Γιάννης Αλεξόπουλος
Ερμηνεύουν: Ζωή Σωτηροπούλου, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νάντια Τομαζένκο, 
Μάριος Ράμμος, Ιωάννα-Κορίνα Παλάσκα, Ηλίας Μπαγεώργος, 
Χριστίνα Παπαντωνοπούλου, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος , Παύλος Κουρτίδης

Παραγωγή: Θέατρο ΠΚ 2014