Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Η Εαρινή Σύναξις των Αγροφυλάκων του Δήμου Αβδελιώδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Εαρινή Σύναξις των Αγροφυλάκων του Δήμου Αβδελιώδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

H Ελληνική Εταιρεία Παιγνιοθήκης παρουσιάζει το έργο Η Εαρινή Σύναξις των Αγροφυλάκων του Δήμου Αβδελιώδη, για μία προβολή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014.


Σκοπός της συγκεκριμένης προβολής είναι η ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Παιγνιοθήκης (ΕΕΠ) και πιο συγκεκριμένα η ίδρυση παιγνιοθήκης στην Χίο.


H ΕΕΠ δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα αυτό, και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει οργανώσει και λειτουργεί παιγνιοθήκες (χώρους με παιχνίδια) σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σήμερα λειτουργούν παιγνιοθήκες στο Κερατσίνι, στην Αγία Παρασκευή, στην Ν.Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα και στην Κάλυμνο.


Λίγα λόγια για το έργο

Στη Χίο του 1960, ο αιφνίδιος θάνατος του αγροφύλακα της περιοχής, οδηγεί το δημοτικό συμβούλιο της κοινότητας Θολοποτάμου να αναζητήσει επειγόντως αντικαταστάτη. Οι διαθέσιμοι αγροφύλακες αρνούνται όμως να πάνε στο συγκεκριμένο χωριό, λόγω της κακής του φήμης.


Τα έσοδα της προβολής θα διατεθούν για την ίδρυση νέων παιγνιοθηκών.

Σχετικές ειδήσεις
Turkish Film Days στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
29.09.2016 14:18
Οι λάτρεις του τουρκικού κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές ταινίες διακεκριμένων σκηνοθετών του σύγχρονου τουρκικού κινηματογράφου στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης Turkish Film Days στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Μία βραδιά προς τιμήν του Ανδρέα Μπέλλη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.04.2016 16:31
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 διοργανώνει βραδιά αφιερωμένη στον Ανδρέα Μπέλλη, συνεργάτη του Μιχάλη Κακογιάννη στην ταινία Γλυκειά Πατρίδα, ως Διευθυντής Φωτογραφίας, και τη θεατρική παράσταση με το έργο Ναν του Άλαν Εϊκμπορν (1990) ως Σχεδιαστής Φωτισμών Θεάτρου.
Η Μαυρομάτα, του Δημήτρη Σπύρου: Προβολή στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
03.02.2016 10:38
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ, το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016, 12:30 στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, παρουσία του σκηνοθέτη.
Πέντε Πέμπτες για τον κινηματογράφο με το Ουζερί Τσιτσάνης στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
26.01.2016 14:47
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment και τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη αφιερώνει από τις 4 Φεβρουαρίου 2016 πέντε Πέμπτες στον κινηματογράφο με αφορμή την ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» σε συμπαραγωγή ΟΤΕ TV.
Η Καρδιά του Κτήνους Χτυπά Ξανά, Δέκα Χρόνια Μετά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
24.11.2015 11:58
Δέκα χρόνια μετά ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε μία επετειακή εκδήλωση προβάλλει το making of της ταινίας του "Η Καρδιά του Κτήνους” και συζητά με τον Πέτρο Τατσόπουλο την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.