Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Kitaro ...για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Kitaro ...για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Ένα εκπληκτικό  οπτικοακουστικό υπερθέαμα,  μία μουσική πρόταση άρτιας αισθητικής  για έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό...

Το  Ίδρυμα Δράσης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων  πραγματοποιεί ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν  στο ταμείο του ιδρύματος .
Ο Kitaro, έχει την μοναδική ικανότητα μέσα από ιαπωνικά, κινέζικα και βιετναμέζικα ακουστικά έγχορδα, κρουστά και βουδιστικές καμπάνες, computers, ηλεκτρονικά όργανα , synthesizer, laser και προβολικά συστήματα , να αγγίζει τις ψυχές όλων μας, δημιουργώντας την αίσθηση πως ταξιδεύουμε στο χρόνο μέσα  από το σύμπαν…  Η ενέργεια και η πνευματικότητα που αποπνέει, ο σεβασμός στην παράδοση και στην Ιστορία, η γνώση και ο χειρισμός της σύγχρονης φόρμας, δόμησαν από κοινού τον αληθινό μύθο του Kitaro περί νέας διάστασης στην μουσική του 20ου αιώνα.Προσθέτοντας την ουσία που πολλές φορές απουσίαζε, στα μεγάλα, εμπορικά υπερθεάματα. Οι  Ευρωπαίοι ειδικοί τον ονόμασαν οικουμενικό μουσικό μυαλό.


Οι διακρίσεις και τα βραβεία στο ενεργητικό του διάσημου συνθέτη πολλά και σημαντικά. Ένα   βραβείο Grammy, έντεκα (11)  υποψηφιότητες για Grammy και  ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας (Golden Globe) για Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική . Έχει επίσης τιμηθεί ως Διεθνής Καλλιτέχνης 2000 για το Περιβάλλον . Υπογράφει τα σάουντρακ για πάνω από 50 ταινίες, ενώ τα άλμπουμ του ανέρχονται ήδη σε 38 με τις πωλήσεις τους να ξεπερνούν τα 100.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.


Ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα με ψυχή, που δεν πρέπει να χάσετε!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Ιάπωνες Boris για πρώτη φορά στην Ελλάδα
31.08.2016 17:22
Οι Ιάπωνες Boris, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του experimental / κιθαριστικού ήχου παγκοσμίως, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Η LP για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
05.07.2016 15:41
Το Gazarte παρουσιάζει στην Τεχνόπολη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φαινόμενο LP!
Λαϊκή παραδοσιακή μουσική από το Ιράν με τους Saba στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.03.2016 10:25
Το βραβευμένο συγκρότημα Σαμπά [Saba] έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα οργανικών και φωνητικών συνθέσεων της ιρανικής μουσικής.
Οι Jakob για πρώτη φορά στην Ελλάδα
30.12.2015 11:25
Η Barcode Music παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους εκ Νέας Ζηλανδίας ορμώμενους post rockers Jakob στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο και Μάιο του 2016.
Οι Xylouris White για πρώτη φορά σε περιοδεία στην Ελλάδα!
02.12.2015 17:15
Οι Xylouris White θα βρίσκονται για πρώτη φορά σε περιοδεία στην Ελλάδα στις 19, 20 και 23 Δεκεμβρίου 2015, στο ΙΛΙΟΝ plus στην Αθήνα, στο ΜΥΛΟΣ club στη Θεσσαλονίκη και στο LAB art στο Βόλο, αντίστοιχα.