Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που γνώρισαν οι παραστάσεις, αυτό το καλοκαίρι, του δημοφιλούς καλλιτέχνη τόσο επί αττικού εδάφους, στην Τεχνόπολις και το Θέατρο Βράχων, όσο και επί Σαλονικιώτικου, στη Μονή Λαζαριστών, ο Παντελής Θαλασσινός έχοντας ξεκινήσει τις παραστάσεις του στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, θα ταξιδέψει τις μουσικές του Nότια, σε μια “χειμερινή περιοδεία” στις 29 και 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2014 στην Κρήτη! Ηράκλειο, Χανιά και Άγιος Νικόλαος θα αποτελέσουν τους σταθμούς της θαλασσινής διαδρομής του Παντελή!

…Πέντε βαρκάκια στη σειρά το πιο μικρό θα πάρει και μες το μήνα ο Παντελής για Κρήτη θα μπαρκάρει..!

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, θα κάνει μια αναδρομή στα τραγούδια της καρδιάς του, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν φωλιάσει στις ψυχές των ακροατών του, ενώ θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στους κρητικούς, το εκπληκτικό πραγματικά αποτέλεσμα της πρόσφατης συνεργασίας του με τους «Grupo Compay Segundo» από την Κούβα, σε μια καινούργια διασκευή, της παγκόσμιας επιτυχίας του Compay Segundo, «Chan-Chan», που μόλις κυκλοφόρησε!

Ο Παντελής  Θαλασσινός θα μας παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες όπως: Τα Σμυρνέϊκά τραγούδια, Ανάθεμα σε, Καράβια Χιώτικα, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Δεν φταίω εγώ που Μεγαλώνω, Τυφλές Ελπίδες, Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε… τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Στις φετινές του παραστάσεις, ο Παντελής Θαλασσινός θα δοκιμάσει επίσης να παρουσιάσει καινούρια τραγούδια του στον κόσμο. Το πρόγραμμα βέβαια, όπως πάντα, θα περιέχει πολλές εκπλήξεις, όπως συνηθίζεται στα προγράμματα του Παντελή Θαλασσινού, ο οποίος παίζει για τον κόσμο, που θέλει να ακούσει καινοτόμα πράγματα και διαφορετικές προτάσεις.

Μαζί του οι ξεχωριστοί μουσικοί του: Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι, Δημήτρης Γάσιας, βιολί, Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάιντες – τσαμπούνες, Πέτρος Βαρθακούρης, μπάσο. Στον ήχο θα βρίσκονται οι: Γιώργος Καρυώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας.