Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Battle of the Bands – Athens Calling: Δήλωση συμμετοχών

Battle of the Bands – Athens Calling: Δήλωση συμμετοχών

Το i-JUKEBOX.gr και η ‘Over the Top’ Promotion παρουσιάζουν το BATTLE OF THE BANDS @ An Club. Ο Διαγωνισμός Συγκροτημάτων που διεξάγεται με επιτυχία και αυτή τη σεζόν στη Θεσσαλονίκη και το Eightball Live Stage, ξεκινάει και στην Αθήνα!

 

Το ιστορικό An Club των Εξαρχείων φιλοξενεί το BATTLE OF THE BANDS - Athens Calling, το οποίο απευθύνεται σε συγκροτήματα που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της rock και metal μουσικής.

 

Μερικές πληροφορίες για τον Διαγωνισμό:

 

• Το κάθε ενδιαφερόμενο συγκρότημα στέλνει ένα σύντομο βιογραφικό στο info@i-jukebox.gr (μέλη, πορεία έως τώρα, ύφος μουσικής, links από site & social media + 1 φωτογραφία με τα μέλη της μπάντας).

 

• Κάθε φορά διαγωνίζονται 4 συγκροτήματα, που ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές). Ημέρες διεξαγωγής - πλην εξαιρέσεων - Τετάρτη και Κυριακή.

 

• Νικήτρια θα αναδεικνύεται η μπάντα που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Τα συγκροτήματα που έχουν επικρατήσει σε κάθε βραδιά, θα συγκεντρωθούν την άνοιξη του 2015 σε δύο Ημιτελικούς, από τους οποίους θα προκύψουν οι συμμετοχές του Μεγάλου Τελικού, τον Μάιο του 2015.

 

• Έπαθλα του Διαγωνισμού αποτελούν ηχογραφήσεις & πρόβες σε στούντιο , μουσικά όργανα , opening acts σε συναυλίες και άλλες προσφορές από τους χορηγούς της εκδήλωσης, που θα ανακοινωθούν σύντομα αναλυτικά.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι Jane Doe με νέο υλικό live στο Eightball
04.10.2016 16:50
Οι Jane Doe επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball μετά από 6 μήνες με καινούργιο υλικό και ετοιμάζονται να δώσουν μία από εκείνες τις συναυλίες που τους έχουν κατατάξει στα "εγχώρια συγκροτήματα που πρέπει να δεις on stage".
Σεπτέμβριος 2016 στο Faust
06.09.2016 15:26
Το Faust επιστρέφει και ξεκινάει τη νέα σεζόν με γεμάτες μπαταρίες και πολύ ανεβασμένη διάθεση! Στις 8 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του Faust και υποδεχόμαστε παλιούς και νέους φίλους και φίλες με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα, νέες συνεργασίες και μία παράσταση από την ομάδα Μπελ-Επόκ γεμάτη έρωτα και πάθη.
Stonebringer, Black Hat Bones & Instant Boner live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
26.04.2016 13:31
Περνώντας από το Eightball στη Θεσσαλονίκη στις 12 Μαΐου και το An Club στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 2016, οι Stonebringer, Black Hat Bones και Instant Boner ρίχνουν αυλαία σε μια πολυτάραχη και πλούσια συναυλιακή χρονιά, με τον τρόπο που της αρμόζει.
Οι ΕΚΜΕΚ live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
22.02.2016 12:31
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο club του Σταυρού του Νότου στην Αθήνα και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη.