Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Έπρεπε να πει όχι από την ομάδα Don’t panic στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Έπρεπε να πει όχι από την ομάδα Don’t panic στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Η ομάδα Don’t Panic παρουσιάζει το κωμικό θρίλερ Έπρεπε να πει Όχι!, σε τρεις παραστάσεις κουκλοθεάτρου ακατάλληλες για ανηλίκους στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.


Πώς μια απλή βόλτα με το αμάξι μπορεί να καταλήξει σε ένα θρίλερ ...  Πώς μια αθώα νέα μπορεί να παρασυρθεί από τον γοητευτικό άντρα δίπλα της και να πει το ναι, όταν έπρεπε να πει όχι...

Πώς μια λάθος απόφαση της στιγμής μπορεί να φέρει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή...

Θα ουρλιάξετε από αγωνία, θα τρέμετε από τον φόβο, θα σοκαριστείτε από τις ακατάλληλες σκηνές, θα σκεφτείτε βαθιά, θα ταξιδέψετε και θα ανατριχιάσετε με τους ήχους της κρητικής λύρας…

Μην κλείνετε τα μάτια! Το επόμενο θύμα μπορεί να είναι η νέα ή ο νέος δίπλα σας, η φίλη, ο φίλος... εσείς!

Μια παράσταση ακατάλληλη για ανηλίκους.


Σενάριο , σκηνοθεσία , παραγωγή, κατασκευή σκηνικών & κούκλας, χειρισμός: ομάδα Don’t Panic (Ελένη Ξυλούρη, Λίτα Ασλάνογλου) | Πρωτότυπη μουσική σύνθεση + αυτοσχεδιασμοί (τετράχορδη κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές): Γιώργος Καλούδης | Ηχοληψία: Γιάννης Σκανδάμης (στούντιο DNA_Label, Ιούλιος 2014)
    
διάρκεια: 45 λεπτά


Λίγα λόγια για την ομάδα

Η ομάδα Don’t Panic δημιουργήθηκε το 2014 στην Ελλάδα από την Ελένη Ξυλούρη και την Λίτα Ασλάνογλου, κάπου ανάμεσα στην Αθήνα, την Κρήτη και την Καλαμάτα, μετά από πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί και χώρια, δουλεύοντας με μαριονέτες στο δρόμο, σε μπαρ και σε φεστιβάλ. Το πρώτο τους έργο σαν ομάδα είναι το «Έπρεπε να πει Όχι!»

http://dontpanicpuppettheater.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις
Εις το φως της ημέρας, του Kωνσταντίνου Καβάφη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
08.12.2016 14:45
Η 33η δράση της Ομάδας Παραστατικών Τεχνών προΤΑΣΗ εστιάζει στο καβαφικό έργο και παρουσιάζει επί σκηνής και οθόνης το μοναδικό αφήγημα του αλεξανδρινού ποιητή Εις το φως της ημέρας. Μετά τα Ενετικά Τείχη Ηρακλείου και το Κάστρο της Άρτας, ο καβαφικός λόγος πλημμυρίζει το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (ΚΕΤ) στην Αθήνα από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και για δέκα παραστάσεις.
Εις ελευθερίαν, της Ελεωνόρας Σταθοπούλου στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
07.12.2016 17:23
Το «Εις Ελευθερίαν» της Ελεωνόρας Σταθοπούλου, σε διασκευή/σκηνοθεσία Μαρία Αιγινίτου παρουσιάζεται στον Πολυχώρο ΚΕΤ από τις 7 Ιανουαρίου 2017 & για 16 παραστάσεις.
Στρατηγικές επιβίωσης, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
12.02.2016 11:26
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων μας προσκαλεί στην παράσταση Στρατηγικές επιβίωσης, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Αδάμου, από τις 27 Φεβρουαρίου 2016.
Παραλήπτης Άγνωστος (Address Unknown) επιστρέφει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
05.02.2016 14:46
Το αριστούργημα της Kathrine Kressmann Taylor, Παραλήπτης Άγνωστος (Address Unknown), ανεβαίνει ξανά σε σκηνοθεσία και μετάφραση της Νάντιας Φώσκολου στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Κόλχαας, του Χάινριχ φον Κλάιστ ξανά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
20.01.2016 12:55
Μετά την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση του κοινού, ο συγκλονιστικός μονόλογος του Νίκου Αλεξίου παρατείνεται για δεύτερη φορά, ξεκινώντας νέες παραστάσεις στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.