Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Έπρεπε να πει όχι από την ομάδα Don’t panic στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Έπρεπε να πει όχι από την ομάδα Don’t panic στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Η ομάδα Don’t Panic παρουσιάζει το κωμικό θρίλερ Έπρεπε να πει Όχι!, σε τρεις παραστάσεις κουκλοθεάτρου ακατάλληλες για ανηλίκους στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.


Πώς μια απλή βόλτα με το αμάξι μπορεί να καταλήξει σε ένα θρίλερ ...  Πώς μια αθώα νέα μπορεί να παρασυρθεί από τον γοητευτικό άντρα δίπλα της και να πει το ναι, όταν έπρεπε να πει όχι...

Πώς μια λάθος απόφαση της στιγμής μπορεί να φέρει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή...

Θα ουρλιάξετε από αγωνία, θα τρέμετε από τον φόβο, θα σοκαριστείτε από τις ακατάλληλες σκηνές, θα σκεφτείτε βαθιά, θα ταξιδέψετε και θα ανατριχιάσετε με τους ήχους της κρητικής λύρας…

Μην κλείνετε τα μάτια! Το επόμενο θύμα μπορεί να είναι η νέα ή ο νέος δίπλα σας, η φίλη, ο φίλος... εσείς!

Μια παράσταση ακατάλληλη για ανηλίκους.


Σενάριο , σκηνοθεσία , παραγωγή, κατασκευή σκηνικών & κούκλας, χειρισμός: ομάδα Don’t Panic (Ελένη Ξυλούρη, Λίτα Ασλάνογλου) | Πρωτότυπη μουσική σύνθεση + αυτοσχεδιασμοί (τετράχορδη κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές): Γιώργος Καλούδης | Ηχοληψία: Γιάννης Σκανδάμης (στούντιο DNA_Label, Ιούλιος 2014)
    
διάρκεια: 45 λεπτά


Λίγα λόγια για την ομάδα

Η ομάδα Don’t Panic δημιουργήθηκε το 2014 στην Ελλάδα από την Ελένη Ξυλούρη και την Λίτα Ασλάνογλου, κάπου ανάμεσα στην Αθήνα, την Κρήτη και την Καλαμάτα, μετά από πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί και χώρια, δουλεύοντας με μαριονέτες στο δρόμο, σε μπαρ και σε φεστιβάλ. Το πρώτο τους έργο σαν ομάδα είναι το «Έπρεπε να πει Όχι!»

http://dontpanicpuppettheater.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις
Play House, του Martin Crimp στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
13.02.2017 10:32
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων φιλοξενεί το έργο του Martin Crimp, Play House, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Μαργαρίτη.
Ελληνικό Θέατρο στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
04.01.2017 10:32
Το θεατρικό 2017 ξεκινά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων με τρία έργα σημαντικών Ελλήνων συγγραφέων του νεότερου, και όχι μόνο, ρεπερτορίου: το διήγημα μυστηρίου του Κ.Π. Καβάφη Εις το φως της ημέρας, το άπαικτο έργο του Αριστείδη Αντονά Ο Μηχανισμός του Δωματίου και το διήγημα της Ελεωνόρας Σταθοπούλου Εις Ελευθερίαν.
Ο μηχανισμός του δωματίου,  του Αριστείδη Αντονά στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
14.12.2016 11:31
Η νεοσύστατη ομάδα Apparatus επέλεξε ως εναρκτήρια δουλειά της, την παρουσίαση του άπαικτου θεατρικού έργου του Αριστείδη Αντονά, «Ο μηχανισμός του δωματίου». Η παράσταση θα παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία Βάσιας Χρονοπούλου, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
Childhood Reflections, ένα μουσικό έργο διάδρασης επί σκηνής στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
12.12.2016 15:46
Η Mαρία Πελεκάνου, ο Δημήτρης Αγαρτζίδης και η Δέσποινα Αναστάσογλου παρουσιάζουν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων το έργο Childhood Reflections.
Εις το φως της ημέρας, του Kωνσταντίνου Καβάφη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
08.12.2016 14:45
Η 33η δράση της Ομάδας Παραστατικών Τεχνών προΤΑΣΗ εστιάζει στο καβαφικό έργο και παρουσιάζει επί σκηνής και οθόνης το μοναδικό αφήγημα του αλεξανδρινού ποιητή Εις το φως της ημέρας. Μετά τα Ενετικά Τείχη Ηρακλείου και το Κάστρο της Άρτας, ο καβαφικός λόγος πλημμυρίζει το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (ΚΕΤ) στην Αθήνα από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και για δέκα παραστάσεις.