Η Άννα Κοκκίνου ξεκινά, μετά τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων της προηγούμενης σεζόν ,για  δεύτερη φορά  το ράψιμο των φορεμάτων της Λα Πουπέ στο Θέατρο Σφενδόνη

Το μονόπρακτο θεατρικό έργο Λα Πουπέ  του συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη είναι μια μαύρη κωμωδία, την οποία παίζει και σκηνοθετεί η Άννα Κοκκίνου. Η ηρωίδα ,η Ρίκα είναι η πιο επιδέξια ράφτρα φορεμάτων κούκλας στην Αθήνα. Διαθέτει σπάνια κουμπιά και υφάσματα κι ένα ακόμα πιο σπάνιο ταλέντο.

Ωστόσο, η ενασχόλησή της αυτή μοιάζει να την έχει καθηλώσει σε μια αφύσικη παιδικότητα. Κλεισμένη στον κοριτσίστικο κόσμο της, δυσκολεύεται να καταλάβει τους άλλους, πληγώνεται και τότε γίνεται τρομαχτική.

Ευτυχώς υπάρχει η υπέργηρη κυρία Νέλλη του διπλανού διαμερίσματος και το σκαθάρι στο παράθυρό της που με τις ισχυρές του κεραίες την καθοδηγεί.

Επίσης, η Ρίκα λατρεύει τα γλυκά και το τραγούδι…

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης, τιμήθηκε με το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Πεζογράφου του περιοδικού Διαβάζω (2000) και, μαζί με το μεταφραστή του Michel Volkovitch, μοιράστηκε το γαλλικό βραβείο Laure Bataillon (καλύτερο ξένο βιβλίο της χρονιάς) για το μυθιστόρημα Οι Τέσσερις Τοίχοι (με τίτλο στα γαλλικά Le Miel des Anges), το οποίο ήταν υποψήφιο και για το λογοτεχνικό Βραβείο Balkanika (2003).

Στην Αγγλία το ίδιο βιβλίο έφτασε στην τελική εξάδα των υποψηφιοτήτων για το Independent Foreign Fiction Prize 2007.