Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

H Jazz συναντά τους Νέους με τους The Five Fingers Jazzband στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

H Jazz συναντά τους Νέους με τους The Five Fingers Jazzband στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι Φίλοι του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη διοργανώνουν την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και ώρα 21.00-23.30, στο Café Merlin του Ιδρύματος, μουσικό πάρτι για νέους ή …για όσους αισθάνονται νέοι, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός διαφορετικού καλλιτεχνικού χειμώνα!

 
Τη βραδιά αυτή πλαισιώνει live, το συγκρότημα The Five Fingers Jazzband και υπόσχεται μουσική απογείωση και χορό με πρωτότυπες διασκευές και συνθέσεις από jazz standards, latin και groovy jazz funk κομμάτια, δίνοντας το στίγμα της σύγχρονης Jazz μουσικής δημιουργίας.
 

Η μελωδία με τον ρυθμό, το θέμα με τον αυτοσχεδιασμό μετουσιώνονται σε μια ατμόσφαιρα νεανική και αυστηρά απαιτητική για κέφι,ανεβάζοντας το θερμόμετρο στο κόκκινο!
 
Πάρτε φίλους και γνωστούς κι ελάτε!


Ενημερώνουμε ότι μόνο για τους νέους από 18 έως 35 ετών, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται η δωρεάν εγγραφή/συνδρομή για ένα έτος και η συμμετοχή στα ειδικά προνόμια της ομάδας των Φίλων του Ι.Θ.

Τα έσοδα από το event θα διατεθούν για τις υποτροφίες εικαστικών και μουσικής σε νέους καλλιτέχνες .

Σχετικές ειδήσεις
O DJ Mala στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
30.01.2017 12:44
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Black Athena και μέσα από τον ανανεωμένο μουσικό θεσμό Culture Jam, υποδέχεται τον Mala, έναν από τους πιο γνωστούς DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας dubstep μουσικής σκηνής, και σας προσκαλεί να τον γνωρίσετε από κοντά και να χορέψετε στη μουσική του.
Gala: Η μούσα του Salvador Dali. Έρως εμπνευσμένος στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
27.01.2017 14:35
Ένα ακόμα μουσικό αναλόγιο του κύκλου ‘Classic Music Box’, που εμπνεύστηκε και επιμελείται η ηθοποιός, μουσικός και σκηνοθέτης, Μάγδα Μαυρογιάννη, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
Aπό τον F. Chopin στον A. Piazzolla, με τον Σπύρο Μοσχόπουλο στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
24.03.2016 16:35
O διακεκριμένος σολίστ του πιάνου και συνθέτης Σπύρος Μοσχόπουλος, έρχεται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, σε μία συναυλία όπου θα συνδυάσει το λυρισμό και την ευαισθησία της μουσικής του μεγάλου ρομαντικού συνθέτη, με το πάθος και το παλμό του tango nuevo.