Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

H Jazz συναντά τους Νέους με τους The Five Fingers Jazzband στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

H Jazz συναντά τους Νέους με τους The Five Fingers Jazzband στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι Φίλοι του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη διοργανώνουν την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και ώρα 21.00-23.30, στο Café Merlin του Ιδρύματος, μουσικό πάρτι για νέους ή …για όσους αισθάνονται νέοι, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός διαφορετικού καλλιτεχνικού χειμώνα!

 
Τη βραδιά αυτή πλαισιώνει live, το συγκρότημα The Five Fingers Jazzband και υπόσχεται μουσική απογείωση και χορό με πρωτότυπες διασκευές και συνθέσεις από jazz standards, latin και groovy jazz funk κομμάτια, δίνοντας το στίγμα της σύγχρονης Jazz μουσικής δημιουργίας.
 

Η μελωδία με τον ρυθμό, το θέμα με τον αυτοσχεδιασμό μετουσιώνονται σε μια ατμόσφαιρα νεανική και αυστηρά απαιτητική για κέφι,ανεβάζοντας το θερμόμετρο στο κόκκινο!
 
Πάρτε φίλους και γνωστούς κι ελάτε!


Ενημερώνουμε ότι μόνο για τους νέους από 18 έως 35 ετών, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται η δωρεάν εγγραφή/συνδρομή για ένα έτος και η συμμετοχή στα ειδικά προνόμια της ομάδας των Φίλων του Ι.Θ.

Τα έσοδα από το event θα διατεθούν για τις υποτροφίες εικαστικών και μουσικής σε νέους καλλιτέχνες .

Σχετικές ειδήσεις
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
Aπό τον F. Chopin στον A. Piazzolla, με τον Σπύρο Μοσχόπουλο στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
24.03.2016 16:35
O διακεκριμένος σολίστ του πιάνου και συνθέτης Σπύρος Μοσχόπουλος, έρχεται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, σε μία συναυλία όπου θα συνδυάσει το λυρισμό και την ευαισθησία της μουσικής του μεγάλου ρομαντικού συνθέτη, με το πάθος και το παλμό του tango nuevo.
Μόδεστος Μούσορσκυ – Ενρίκε Γρανάδος: Εικαστική μουσική στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
19.02.2016 17:06
Ο διακεκριμένος σολίστ Απόστολος Παληός παρουσιάζει στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, ένα ιδιαίτερο θεματικό ρεσιτάλ πιάνου επιλέγοντας δύο αριστουργηματικά έργα του ρεπερτορίου, τις Εικόνες από μια έκθεση του Ρώσου Μούσορσκυ και τις Γκογιέσκας του Ισπανού Γρανάδος, συνθέσεις που αντλούν έμπνευση από ζωγραφικούς πίνακες αποτελώντας εξαιρετικά δείγματα της στενής διασύνδεσης μουσικής και εικαστικής τέχνης.
Αναβολή - Μόδεστος Μούσορσκυ – Ενρίκε Γρανάδος: Εικαστική μουσική στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
29.01.2016 16:26
Ο διακεκριμένος σολίστ Απόστολος Παληός παρουσιάζει στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, ένα ιδιαίτερο θεματικό ρεσιτάλ πιάνου επιλέγοντας δύο αριστουργηματικά έργα του ρεπερτορίου, τις Εικόνες από μια έκθεση του Ρώσου Μούσορσκυ και τις Γκογιέσκας του Ισπανού Γρανάδος, συνθέσεις που αντλούν έμπνευση από ζωγραφικούς πίνακες αποτελώντας εξαιρετικά δείγματα της στενής διασύνδεσης μουσικής και εικαστικής τέχνης. - Η συναυλία αναβάλλεται