Τα Public και οι εκδόσεις Ωκεανίδα, σε συνεργασία με το Found.ation, υποδέχονται την Αριάννα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου «Δείτε τη ζωή αλλιώς» την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στο The Hub.

 

Μπορούν οι επαρκείς ώρες ύπνου και η μείωση του στρες να οδηγήσουν στην επιτυχία; Μπορεί ο διαλογισμός να αυξήσει τις εσωτερικές μας αντοχές και να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις;

Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι θετική. Και όταν έρχεται δια χειρός μιας από τις διασημότερες Ελληνίδες παγκοσμίως – της Αριάννας Χάφινγκτον-Στασινοπούλου, της γυναίκας που κατάφερε ξεκινώντας από την Αθήνα, να κατακτήσει τη Βρετανία και να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους πιο σημαντικούς και ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε είναι και πειστικές.

Η δημιουργός της δημοφιλούς ιστοσελίδας Huffington Post (www.huffingtonpost.com) με την προσωπική της πορεία έχει αποδείξει ότι όποιος δεν αρκείται στα όνειρα, αλλά δουλεύει για να τα πραγματοποιήσει, πετυχαίνει.  

Γι’ αυτό και τώρα επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα φέρνοντας στις αποσκευές της μία ακόμη συνταγή επιτυχίας μέσω του νέου της βιβλίου «Δες τη ζωή αλλιώς», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα. Ένα βιβλίο που έχει ως βάση του το ερώτημα «Τι σημαίνει καλή ζωή» και στόχο τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας της επιτυχίας με άξονες την ευεξία, τη σοφία, τη γενναιοδωρία και το δέος.

Διότι το μυστικό της επιτυχίας και της καλής ζωής θα το βρείτε στα Public!

Ομιλητές:  

Η συγγραφέας, Αριάννα Χάφινγκτον-Στασινοπούλου και η δημοσιογράφος- συγγραφέας, Στέλλα Κάσδαγλη

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ωκεανίδα