Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ακύρωση - Η Άννα Μπουρμά live στο Γυάλινο Up Stage

Ακύρωση - Η Άννα Μπουρμά live στο Γυάλινο Up Stage

Η Άννα Μπουρμά φέτος ξεκινάει τις χειμερινές τις παραστάσεις στο Γυάλινο Up Stage με ένα σύνθημα "Μπες και εσύ στο ρυθμό" αλλά και με τον νέο της δίσκο "Ένα τραγούδι αν σωθεί"! - Οι συναυλίες ακυρώνονται


Με ανανεωμένη διάθεση και ανανεωμένο πρόγραμμα θα συγκινήσει για άλλη μια φορά το κοινό της που κάθε φορά γίνεται όλο και περισσότερο. Θα έχετε την ευκαιρία λοιπόν όσοι βρεθείτε τις Παρασκευές από 28/11 έως 19/12 στο Γυάλινο Up Stage να την απολαύσετε σε τραγούδια από τον πρώτο και τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο καθώς αλλά και σε τραγούδια πολλών αγαπημένων συνθετών.


Επί σκηνής θα εμφανιστεί μαζί της ο συνθέτης της και πατέρας της Τάκης Μπουρμάς γνωστός από το τραγούδι "Μη γυρίσεις" που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα.


Στην πρεμιέρα κοντά στην Άννα Μπουρμά θα βρίσκονται δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι οι ENCARDIA αλλά και η Βασιλική Καρακώστα!


Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού όπως Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Γαλάνη κα. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.


Μια έκπληξη περιμένει τους ακροατές, μοιράζονται σε όλο το κοινό κρουστά μουσικά όργανα και τον πιο σημαντικό ρόλο παίζεται μόνο εσείς!
Από το πρόγραμμα κάθε βδομάδα δεν θα λείπουν και οι καλεσμένοι … έκπληξη!Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδικά στα χωριά SOS!


Μαζί της θα είναι:
Κιθάρα κλασσική , φωνή & ενορχηστρώσεις: Tάκης Μπουρμάς
Κιθάρα ακουστική: Γιάννης Ακτύπης
Μπάσο: Πέτρος Βασιλειάδης
Κρουστά: Βασίλης Κατσαμπέλας
Ούτι: Βάσια Βουγιουκλή

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Κατερίνα Μακαβού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
12.12.2016 15:56
Η Κατερίνα Μακαβού, ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις της, με πρώτο σταθμό το Γυάλινο - UpStage.
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Το Ξέφραγο Αμπέλι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 17:14
Το "Ξέφραγο Αμπέλι" ξεκινάει τις χειμερινές του εμφανίσεις, από την σκηνή του Γυάλινου - UpStage, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.
Τα 5 Στοιχεία, με την Άννα Μπουρμά στο Φεστιβάλ Μαραθώνα 2016
30.08.2016 13:21
Η μουσικοθεματική παράσταση «Τα 5 στοιχεία», βασισμένη στη θεωρία των πέντε θεμελιακών στοιχείων κατά τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Ησίοδο (φωτιά, αέρας, νερό, γη και ..........), μετά από τα συνεχόμενα sold out την Άνοιξη 2016, ανεβαίνει για πρώτη φορά εκτός πόλης στο Φεστιβάλ Μαραθώνα, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο υπέροχο λιμανάκι Μάτι της Νέας Μάκρης (Ναυτικός Όμιλος Μάτι).