Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Mια νέα εποχή για τον κινηματογράφο ξεκινά…

Mια νέα εποχή για τον κινηματογράφο ξεκινά…
Η Odeon παρουσίασε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ένα νέο σύστημα ψηφιακής προβολής, που εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου και ένα νέο σύστημα 3D προβολής της εταιρίας Dolby, με το οποίο φορώντας τα ειδικά γυαλιά, μπορείς να βιώσεις μια ξεχωριστή τρισδιάστατη εμπειρία!

Η τεχνολογία 3D έκανε την εμφάνισή της στις κινηματογραφικές αίθουσες την εποχή των ‘50s, ενώ έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό σήμερα, ώστε να προσφέρει στο κοινό μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία.

Ο θεατής ξεχνά πως κάθεται σε μια αίθουσα περιτριγυρισμένος από κόσμο, αισθάνεται πως βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης και απολαμβάνει αξεπέραστη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Η Odeon η οποία οδηγεί πάντα τις εξελίξεις στην τεχνολογία των κινηματογράφων εδώ και πολλά χρόνια, έχει εξοπλίσει τέσσερις κινηματογράφους με αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία, τους Odeon Kosmopolis (Μαρούσι), Odeon Starcity (Νέος Κόσμος), Odeon Πλατεία (Θεσσαλονίκη) και Odeon Talos (Ηράκλειο Κρήτης).

Στο Odeon Starcity έγινε η πρώτη παρουσίαση μέσω προβολής των ψηφιακών trailers των ταινιών Ice Age: Dawn of the Dinosaurs και Australia, όπου φάνηκαν καθαρά οι δυνατότητες του νέου συστήματος ψηφιακής προβολής.

Προβλήθηκε επίσης ένα εντυπωσιακό 15λεπτο απόσπασμα της 3D animation ταινίας Fly Me to the Moon, η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου από την Odeon, καθώς και trailer των 3D ταινιών Bolt και Nightmare Before Christmas.

Σχετικές ειδήσεις
Σινεμά στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών!
30.01.2017 12:46
Ένας μεγάλος κύκλος δράσεων αφιερωμένος στον κινηματογράφο και τους κορυφαίους εκπροσώπους του στην Ελλάδα με προβολές, σεμινάρια, εργαστήρια, συζητήσεις και συναυλίες ξεκινά στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.
Η Τελευταία Παραλία, των Θάνου Αναστόπουλου και Davide Del Degan στις Νύχτες Πρεμιέρας
15.09.2016 15:19
Η One from the Heart παρουσιάζει τη νέα ταινία του Θάνου Αναστόπουλου και του Davide Del Degan “Η Τελευταία Παραλία” (L’Ultima Spiaggia) που θα κάνει την ελληνική της πρεμιέρα στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20.00 στον κινηματογράφο Δαναό.
Η Ομορφότερη Εποχή, της Κατρίν Κορσίνι
28.06.2016 15:13
Η Seven Films παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 7 Ιουλίου 2016 την ταινία Η Ομορφότερη Εποχή (LA BELLE SAISON) σε σκηνοθεσία της Κατρίν Κορσίνι.
Μπίλης, ξανά στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος
12.04.2016 15:35
Λόγω της ανταπόκρισης του σινεφίλ κοινού, η ταινία μικρού μήκους Μπίλης, θα προβληθεί για μία ακόμα φορά, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στις 16:00, στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμος.
Μπίλης: Πρεμιέρα στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος
07.04.2016 11:48
Λίγο πριν αρχίσει την περιοδεία της στα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, η ταινία μικρού μήκους Μπίλης παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο σινεφίλ κοινό της Αθήνας, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στις 17:00 στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμος.