Η Odeon παρουσίασε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ένα νέο σύστημα ψηφιακής προβολής, που εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου και ένα νέο σύστημα 3D προβολής της εταιρίας Dolby, με το οποίο φορώντας τα ειδικά γυαλιά, μπορείς να βιώσεις μια ξεχωριστή τρισδιάστατη εμπειρία!

Η τεχνολογία 3D έκανε την εμφάνισή της στις κινηματογραφικές αίθουσες την εποχή των ‘50s, ενώ έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό σήμερα, ώστε να προσφέρει στο κοινό μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία.

Ο θεατής ξεχνά πως κάθεται σε μια αίθουσα περιτριγυρισμένος από κόσμο, αισθάνεται πως βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης και απολαμβάνει αξεπέραστη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Η Odeon η οποία οδηγεί πάντα τις εξελίξεις στην τεχνολογία των κινηματογράφων εδώ και πολλά χρόνια, έχει εξοπλίσει τέσσερις κινηματογράφους με αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία, τους Odeon Kosmopolis (Μαρούσι), Odeon Starcity (Νέος Κόσμος), Odeon Πλατεία (Θεσσαλονίκη) και Odeon Talos (Ηράκλειο Κρήτης).

Στο Odeon Starcity έγινε η πρώτη παρουσίαση μέσω προβολής των ψηφιακών trailers των ταινιών Ice Age: Dawn of the Dinosaurs και Australia, όπου φάνηκαν καθαρά οι δυνατότητες του νέου συστήματος ψηφιακής προβολής.

Προβλήθηκε επίσης ένα εντυπωσιακό 15λεπτο απόσπασμα της 3D animation ταινίας Fly Me to the Moon, η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου από την Odeon, καθώς και trailer των 3D ταινιών Bolt και Nightmare Before Christmas.