Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

2ο Live Gig Coca-Cola Soundwave Volume 2

2ο Live Gig Coca-Cola Soundwave Volume 2
Το  Coca-cola Soundwave διοργανώνει το πρώτο live για την φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν  στην Αθήνα , την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου ,συνεχίζοντας την μουσική διαδρομή που ξεκίνησε το καλοκαίρι στο 1ο live gig  στα Χανιά.

Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά φέρνοντας και τις πρωτιές, αφού μέσα από το http://www.cokemusic.com/ μία από τις διαγωνιζόμενες μπάντες του Coca-Cola Soundwave vol2, οι RainteaR, επιλέχθηκαν και ταξίδεψαν στη Γερμανία όπου μαζί με 40 άλλα συγκροτήματα, όπως οι  Apocalliptika, Bad Religion, Louis XIV και πολλοί άλλοι έπαιξαν live μπροστά σε 15.000 άτομα στο Area 4, στις 30 Αυγούστου σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ rock μουσικής στην Ευρώπη!


Το Coca-Cola Soundwave έχει στόχο να δώσει σε νέους μουσικούς δημιουργούς την ευκαιρία να ακουστούν μέσα από το internet  και να παίξουν ζωντανά σε συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.  Μέχρι στιγμής συμμετέχουν στο πρόγραμμα 18 χώρες, όπως  Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και άλλες. Οι δημιουργοί μπορούν να  ανεβάζουν τα τραγούδια τους στο http://www.cokemusic.com/ , από όπου η ελληνική επιτροπή που αποτελείται από τη Δήμητρα Γαλάνη (τραγουδοποιό), τον Γιώργο Καρκάνη (διευθυντή προγράμματος του Best Radio) και τον Φώτη Βαλλάτο (δημοσιογράφο), τον Μάκη Μιλάτο (δημοσιογράφο) και  σε συνεργασία με την AWAL θα φιλτράρει τις συμμετοχές και θα προωθεί τα επιλεγμένα τραγούδια στο πρόγραμμα COKE ICE.

Θα παίξουν ζωντανά οι : ΜΟΝΙΚΑ, Katrin the Thrill, και απο τις μπάντες  που συμμετέχουν και ξεχώρισαν στο Coca-Cola Soundwave volume 2: οι B-Sides και οι Le Page.

Σχετικές ειδήσεις
The Christmas Sessions στο ΙΛΙΟΝ plus
21.12.2016 15:35
Το ΙΛΙΟΝ plus διοργανώνει βραδιές με ροκ, τζαζ, έντεχνη και λαϊκή μουσική, με κάποια από τα πιο ιδιαίτερα live της Αθήνας για τις φετινές γιορτινές μέρες.
Η Καμεράτα πάει με… Τρένο στο Ρουφ
04.11.2016 13:03
Η Καμεράτα-ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής επιβιβάζεται για πρώτη φορά στο Τρένο στο Ρουφ και καλεί τους φίλους της σε μία απολαυστική μουσική αλλά και γευστική διαδρομή
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Διαδρομή στο Κλασικό στα Αισχύλεια 2016
23.09.2016 15:29
Στα πλαίσια των Αισχυλείων 2016 θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας από τις 7 έως 10 Οκτωβρίου 2016, τέσσερις συναυλίες υπό τον γενικό τίτλο «Διαδρομή στο Κλασικό».
Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
31.08.2016 16:44
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνεχίζοντας το Φεστιβάλ του στις γειτονιές της Αθήνας, παρουσιάζει τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη της φθινοπωρινή εμφάνιση με μία μοναδική συναυλία, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.