Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Έχω ανάγκη την αγάπη από την ομάδα Οδός ηθοποιών 6 στο Gialino UpStage

Έχω ανάγκη την αγάπη από την ομάδα Οδός ηθοποιών 6 στο Gialino UpStage

Η ομάδα "Οδός ηθοποιών 6" παρουσιάζει στο Gialino UpStage από 12 Νοεμβρίου 2014 και κάθε Τετάρτη την παράσταση "Έχω ανάγκη την αγάπη".

 

Εννέα διαφορετικές ιστορίες, πέντε δραματικές και τέσσερις κωμικές συνάντησαν έξι ανθρώπους και κατευθύνθηκαν προς την Οδό ηθοποιών 6.    

 

Εννέα ανθρώπινες καθημερινές ιστορίες, που μιλούν για το ρατσισμό, το ψέμα, την μοναξιά, την αγανάκτηση, την προδοσία, την κατανόηση και πάνω από όλα την αγάπη.

 

Όλοι οι ήρωες έχουν ανάγκη την αγάπη και όλοι την αναζητούν για να νιώσουν ευτυχισμένοι.  Όμως η ζωή δεν μας δίνει πάντα αυτό που ποθούμε, μας αφήνει να ελπίζουμε, χωρίς να ξέρουμε που θα μας οδηγήσει στο τέλος η μοίρα.     

 

Η παράσταση "Έχω ανάγκη την αγάπη" δημιουργεί εναλλασσόμενα συναισθήματα και με συνδυασμό τον χορό και το τραγούδι ξεπερνά κάθε φαντασία.

 

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί:

Υρώ Ακριβίδη

Μάρκος Αρώνης

Κωνσταντίνος Ατταλιώτης

Βιβή Καλπακίδου

Αντώνης Λαιμός

Μαρία-Μαρίνα Ρέππα

 

Συντελεστές:

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Ατταλιώτης Κωνσταντίνος

Επιμέλεια κειμένου: Αρώνης Μάρκος

Χορογραφίες: Λαιμού Λουκία

Φωτογραφίες: Ρία Γαβαλάκη - Αλεξάνδρα Βούλγαρη

Κουστούμια: Ρέππα Μαρία-Μαρίνα

Μουσική επιμέλεια: Σιαφάκας Θεόφιλος - Γιάννης Χριστοδουλίδης - Ατταλιώτης Κωνσταντίνος

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ" ΤΩΝ ONIRAMA

Σχετικές ειδήσεις
Ο
30.12.2016 11:55
Το οικογενειακό δράμα "Αύγουστος" του Tracy Letts, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με μια ομάδα εκλεκτών ηθοποιών, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο Θέατρο Χορν.
Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα του Ζοέλ Πομμερά στο Θέατρο Τέχνης
01.11.2016 10:38
Ο Νίκος Μαστοράκης ανεβάζει από τις 9 Νοεμβρίου 2016, με την ανανεωμένη ομάδα ηθοποιών της περυσινής επιτυχίας «Τα παιδιά του ήλιου», το σύγχρονο σπονδυλωτό έργο του Joël Pommerat «La réunification des deux Corées» (Théâtre Odéon 2013) στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.
Ορέστεια του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά σε περιοδεία
17.06.2016 10:44
Η Ορέστεια του Αισχύλου ξεκινάει το ταξίδι της στις 8 & 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ο Γιάννης Χουβαρδάς, με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και καλλιτεχνικών συντελεστών, δημιουργεί μια παράσταση για τις απαρχές και το μέλλον της ανθρώπινης βίας.
Αισχύλου, Ορέστεια σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
31.05.2016 12:53
Αισχύλου, Ορέστεια. 8 & 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ο Γιάννης Χουβαρδάς με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και καλλιτεχνικών συντελεστών δημιουργεί μια παράσταση για τις απαρχές και το μέλλον της ανθρώπινης βίας. Πρόκειται για την μοναδική σωζόμενη αρχαία τριλογία. Αγαμέμνων, Χοηφόροι, Ευμενίδες.
Η Αποστολή, του Χάινερ Μύλλερ από την ομάδα Σημείο Μηδέν στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων
05.04.2016 10:50
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η.), υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζοντας για μία παράσταση, την νέα παραγωγή της, που είναι "Η Αποστολή" του Χάινερ Μύλλερ.