Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Νυχτώνει… πάλι… με τη Μαρία Βασιλοπούλου στο Θέατρο Αλκμήνη

Νυχτώνει… πάλι… με τη Μαρία Βασιλοπούλου στο Θέατρο Αλκμήνη

Μια μουσική παράσταση με τη Μαρία Βασιλοπούλου με τίτλο “Νυχτώνει... πάλι...” έρχεται στο Θέατρο Αλκμήνη την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014. Στο πιάνο συνοδεύει ο Αλέξανδρος Κούρος.

 

"... Τα απογεύματα είναι πάντα η πιο δύσκολη ώρα. Αυτή η Νύχτα που πλησιάζει, έχει μια αίσθηση του αναπόφευκτου. Παρόλα τα σκοτάδια της, δεν μπορώ να κρυφτώ από τίποτα πια. Έχω ξεχάσει πώς να ξεγελάω ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό μου...

Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα, είναι ποιος έφευγε πρώτος... Τι σημασία έχει πια; Κάποια στιγμή τελειώνουν οι ευκαιρίες, τελειώνουν οι δυνατότητες, τελειώνει η ζωή όπως την περιμένεις.

Συνηθίζεις με τα χρόνια. Σκεπάζεις τους καθρέφτες, καρφώνεις τις κουρτίνες και γίνεσαι η σκιά σου.

Τα τελευταία πλήκτρα που ακούγονταν μέσα σου, έχουν από καιρό σωπάσει και κάθε υπόνοια ήχου την αντιμάχεσαι με πείσμα. Σιωπή, μόνο σιωπή... Εκεί ζω, εκεί μεγαλώνω, εκεί βυθίζομαι.

Μαθαίνεις να ζεις με τον εαυτό σου. Ψέματα, πάλι ψέματα... Μόνη μου πολύ καλύτερα θα' ταν, πιο εύκολα. Ποιος μπορεί να ανεχτεί τον εαυτό του μέσα σε τόση ησυχία;

Νυχτώνει... πάλι και πάλι και πάλι..."

 

Ερμηνεία: Μαρία Βασιλοπούλου

Πιάνο: Αλέξανδρος Κούρος

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δουζίνας

Κείμενα: Κωνσταντής Μπαρμπούρης

Ήχος­Φώτα: Έλενα Γιαννακάκη

Σχετικές ειδήσεις
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Η Μαρία Αναματερού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
02.12.2016 10:10
Η Μαρία Αναματερού, μας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο –Up Stage σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων...
Dream songs: Μια μουσική απόδραση από το Τρένο στο Ρουφ
30.11.2016 14:30
Μια μουσική απόδραση από την πραγματικότητα προτείνει η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ στο Θεατρικό Βαγόνι, κάθε Παρασκευή από τις 25 Νοεμβρίου.
25.11.2016 11:12
"Οι 12 Ένορκοι (12 Angry Men)"είναι η 2η κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Περού. Μετά το album "Δύο Κόσμοι" (2014) και την διασκευή στο "Απόψε φίλα με" του Μανώλη Χιώτη ο Γιώργος Περού παρουσιάζει ένα νέο, ιδιαίτερο album με την μουσική και τα τραγούδια που έγραψε για την ομώνυμη θεατρική παράσταση που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 3η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη.
Δυο Πιάνα Δυο Φωνές: Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
07.07.2016 13:00
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος έρχεται στη Ζάκυνθο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και εμφανίζεται στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30, για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ».