Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Νυχτώνει… πάλι… με τη Μαρία Βασιλοπούλου στο Θέατρο Αλκμήνη

Νυχτώνει… πάλι… με τη Μαρία Βασιλοπούλου στο Θέατρο Αλκμήνη

Μια μουσική παράσταση με τη Μαρία Βασιλοπούλου με τίτλο “Νυχτώνει... πάλι...” έρχεται στο Θέατρο Αλκμήνη την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014. Στο πιάνο συνοδεύει ο Αλέξανδρος Κούρος.

 

"... Τα απογεύματα είναι πάντα η πιο δύσκολη ώρα. Αυτή η Νύχτα που πλησιάζει, έχει μια αίσθηση του αναπόφευκτου. Παρόλα τα σκοτάδια της, δεν μπορώ να κρυφτώ από τίποτα πια. Έχω ξεχάσει πώς να ξεγελάω ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό μου...

Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα, είναι ποιος έφευγε πρώτος... Τι σημασία έχει πια; Κάποια στιγμή τελειώνουν οι ευκαιρίες, τελειώνουν οι δυνατότητες, τελειώνει η ζωή όπως την περιμένεις.

Συνηθίζεις με τα χρόνια. Σκεπάζεις τους καθρέφτες, καρφώνεις τις κουρτίνες και γίνεσαι η σκιά σου.

Τα τελευταία πλήκτρα που ακούγονταν μέσα σου, έχουν από καιρό σωπάσει και κάθε υπόνοια ήχου την αντιμάχεσαι με πείσμα. Σιωπή, μόνο σιωπή... Εκεί ζω, εκεί μεγαλώνω, εκεί βυθίζομαι.

Μαθαίνεις να ζεις με τον εαυτό σου. Ψέματα, πάλι ψέματα... Μόνη μου πολύ καλύτερα θα' ταν, πιο εύκολα. Ποιος μπορεί να ανεχτεί τον εαυτό του μέσα σε τόση ησυχία;

Νυχτώνει... πάλι και πάλι και πάλι..."

 

Ερμηνεία: Μαρία Βασιλοπούλου

Πιάνο: Αλέξανδρος Κούρος

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δουζίνας

Κείμενα: Κωνσταντής Μπαρμπούρης

Ήχος­Φώτα: Έλενα Γιαννακάκη

Σχετικές ειδήσεις
Δυο Πιάνα Δυο Φωνές: Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
07.07.2016 13:00
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος έρχεται στη Ζάκυνθο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και εμφανίζεται στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 21:30, για μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με τίτλο «ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ».
Η Μαρία Κηλαηδόνη για μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
16.06.2016 16:34
Η Μαρία Κηλαηδόνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Βράχων, ένα live γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας, με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της αμερικάνικης country, blues και 50’s σκηνής (π.χ. Johnny Cash, Ray Charles κ.ά).
Lost In Jazz: Γιώργος Κοντραφούρης και Αλέξανδρος Ορφανός στο θέατρο Eliart
30.12.2015 14:02
Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 (ανήμερα των Φώτων) στις 21:00, το θέατρο Eliart παρουσιάζει τους πιανίστες Γιώργο Κοντραφούρη και Αλέξανδρο Ορφανό στη μουσική παράσταση LOST IN JAZZ.
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
10.11.2015 14:45
Ο Γιώργης Χριστοδούλου, έρχεται για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.
Η δημοτική μας μουσική παράδοση ερμηνευμένη στο πιάνο από τον Μάνο Σαριδάκη
10.11.2015 12:03
Ο Μάνος Σαριδάκης έρχεται την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκκας και παρουσιάζει δημοφιλή δημοτικά τραγούδια.