O Guts, ο γαλλικής καταγωγής dj, παραγωγός και beatmaker και αγαπημένος του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στην Αθήνα για μία ξεσηκωτική βραδιά τo Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο KOOKOO!

Εξασκώντας από μικρή ηλικία τις ικανότητές του στο μιξάρισμα βινυλίων, συνεπαρμένος από τη hip-hop σκηνή και μετά από 2 ταξίδια σταθμούς, στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, ξεκίνησε ως dj και beatmaker, συμμετέχοντας παράλληλα στη funky μπάντα “Alliance Ethnik” που δημιούργησε αρκετές μεγάλες επιτυχίες. Στα ταξίδια του στην Τζαμάικα και τη Σενεγάλη, που ακολούθησαν τη διάλυση της μπάντας του, συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Anthony B, Michael Rose, Youssou N’ Dour.

Το 2007 εγκαταλείπει το Παρίσι για το νησί που …δεν κοιμάται ποτέ, την Ίμπιζα, και κυκλοφορεί το πρώτο του solo album με τίτλο “Guts le Bienheureux”. Δημιουργεί το δικό του label “Pura Vida”  και το 2009 κυκλοφορεί και το δεύτερο άλμπουμ του το “Freedom”. Ακολουθεί το περίφημο άλμπουμ “Paradise For All” το 2012 και η συλλογή “Beach Diggin” το 2013 μαζί με τον Mambo.

Ο Guts έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας, έχει παίξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, με το ελληνικό κοινό να τον αποθεώνει και να τον κατατάσσει στους αγαπημένους του performers. Στις 6 Δεκεμβρίου επιστρέφει με drum machines και βινύλια για ένα ακόμα εκρηκτικό live show στο ΚΟΟΚΟΟ!

Be There! Be Prepared!