Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Oriental Passion Festival στον Πολυχώρο "Αθηναϊς"

Oriental Passion Festival στον Πολυχώρο

Το Oriental Passion Festival θα υποδεχτεί το κοινό της Αθήνας για 5η συνεχή χρονιά από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου 2014. Ο Πολυχώρος Αθηναΐς θα φιλοξενήσει και πάλι αυτό το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής που σκοπό έχει να ενώσει τις παραδοσιακές με τις σύγχρονες μορφές της χορευτικής και μουσικής τέχνης των πολιτισμών της Αιγύπτου, Μέσης Ανατολής και Ινδίας.


Σε αυτό το πέρασμα της Ανατολής προς τη Δύση, θα δοθούν σεμινάρια χορού από καταξιωμένους δασκάλους και χορογράφους που προέρχονται από χώρες όπως η Αίγυπτος, Ινδία, Ρωσία, Ιταλία, Ουκρανία, Σερβία, Ιράκ, Φινλανδία, Ελλάδα. Εκτός από σεμινάρια το πρόγραμμα περιλαμβάνει και 4 διαφορετικές βραδιές με καλλιτέχνες και γκρούπ από διάφορα μέρη του κόσμου. Τα επίπεδα και η θεματολογία  των σεμιναρίων χορού ποικίλουν και το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.orientalpassionfestivalgreece.com.


Η αυλαία του Φεστιβάλ ανοίγει με το Opening Party της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή διεθνών καλλιτεχνών. Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου θα γίνει η 1η επίσημη παράσταση του Φεστιβάλ με τη συμμετοχή καλεσμένων καλλιτεχνών και χορευτικών ομάδων από το εξωτερικό και την Ελλάδα. Θα ακολουθήσει πάρτυ με live ορχήστρα αραβικής μουσικής.


Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το επίσημο Gala των καλεσμένων δασκάλων του Φεστιβάλ αλλά και επιλεγμένων επαγγελματικών γκρούπ από διάφορα μέρη του κόσμου ενώ νωρίτερα θα γίνει Διαγωνισμός  χορού με καταξιωμένους κριτές από το εξωτερικό.  
Το Φεστιβάλ θα κλείσει στις 30 Νοεμβρίου με Έλληνες καλλιτέχνες και guest artists διαφόρων εθνικοτήτων.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, τις βραδιές των παραστάσεων αλλά και τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες επισκεφθείτε το επίσημο site του Φεστιβάλ.

Σχετικές ειδήσεις
TangoLovers Festival 2017
13.01.2017 15:55
Το TangoLovers Festival θα διαρκέσει 4 μέρες και θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα στο “Cine Κεραμεικός”, μαθήματα στο “Libertango Dance Studio” και χορευτικές βραδιές Τάνγκο στον Πολυχώρο Πολιτισμού “ΑΘΗΝΑΪΣ”.
Club des Belugas feat. Brenda Boykin στο Athens Music Festival!
07.12.2016 10:46
To Athens Music Festival φιλοδοξεί να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Athens Music Festival με Goran Bregovic και Γιώτα Νέγκα στο Διογένης Studio
29.11.2016 16:27
To Athens Music Festival φιλοδοξεί να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών.
Φεστιβάλ Αναλόγιο 2016 στο Θέατρο Τέχνης
20.09.2016 16:36
Το Φεστιβάλ "Αναλόγιο 2016", πιστό στο ραντεβού του με το ελληνικό κοινό, επιστρέφει στη σκηνή της Φρυνίχου με ένα πρόγραμμα που συνενώνει το "παλιό" με το "νέο" και δίνει έμφαση στη συνέχεια.
10ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής
09.08.2016 14:20
Το επετειακό "10ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής", του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως τις 28 Αυγούστου 2016, στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης.