Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η αγάπη μέσα στον Χατζιδάκι, μουσική παράσταση στη Galerie Δημιουργών

Η αγάπη μέσα στον Χατζιδάκι, μουσική παράσταση στη Galerie Δημιουργών

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 ο πολυχώρος τέχνης Galerie δημιουργών παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με θεατρικά στοιχεία πρόζας με τα ερωτικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με τίτλο «Η αγάπη μέσα στον Χατζιδάκι. Ο κόσμος σου να είμαι εγώ...».

 

Μπορεί μια αγάπη να είναι πιο δυνατή από ένα αερικό;

 

Ένα μουσικό ταξίδι μιας ιστορίας αγάπης, πλαισιωμένο με θεατρικά στοιχεία, μέσα από επιλεγμένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, με δύο  ερμηνευτές τον Θάνο Πολύδωρα και την Μαίρη Βουδούρη. Στο πιάνο η Μαρίνα Τσοκάνη.

Σχετικές ειδήσεις
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Gallerie Δημιουργών
14.11.2016 11:17
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αναρωτιέται «Ποιο το χρώμα της αγάπης» σε μια μουσική παράσταση στην Gallerie Δημιουργών στην Κηφισιά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.