To metamatic:taf σε συνεργασία με το Micro μ Festival παρουσιάζει με ενθουσιασμό τις πέντε ταινίες που ξεχώρισαν φέτος στο 4ο Micro μ Festival σε μία μοναδική προβολή την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 19.30.

Το Micro μ Festival είναι ένα ετήσιο διαγωνιστικό φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους, όπου μοναδικός κριτής είναι το ίδιο το κοινό. Το Micro μ Festival φιλοδοξεί να καλύψει την ανάγκη των νέων κινηματογραφιστών να βρουν ένα τρόπο προβολής του έργου τους αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της ταινίας μικρού μήκους στη χώρα μας.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο για μία ημέρα ταυτόχρονα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και αποτελεί ένα νέο και ανοιχτό χώρο, μια γιορτή, βασισμένη στην έμπνευση και τη διάδραση μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν τον κινηματογράφο.

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, το κοινό επτά πόλεων, έξι ελληνικών (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Χανιά, Πτολεμαΐδα και Κέρκυρα) και μιας του εξωτερικού (Παρίσι) έδωσε δυναμικά το «παρών» και ψήφισε για την ανάδειξη της αγαπημένης ταινίας μικρού μήκους του 4ου Micro μ Festival.  Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να δούμε τις πέντε πιο αγαπημένες ταινίες του φεστιβάλ στο metamatic:taf σε μία ακόμη όμορφη «μικρή» γιορτή γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, ανατροπές και αγωνία.