Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Anna's Boyfriends live στο Ρυθμό Stage

Οι Anna's Boyfriends live στο Ρυθμό Stage

Εκεί που συναντιέται το πάθος με την αγάπη τους για τη μουσική και το τραγούδι, εκεί, γεννήθηκε η μπάντα «Αnna's Boyfriends». Η μπάντα με το δυναμικό ρομαντικό χαρακτήρα (ήχο) σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο για όλα τα γούστα, θα βρίσκεται στις 9 και 23 Νοεμβρίου 2014 (Κυριακές) στον «Ρυθμό stage».

 

Η Άννα και τα αγόρια της μας ταξιδεύουν στο ουράνιο τόξο της μελωδίας με μοναδικό ταλέντο και ζωντάνια με τον Τάσο Σωτηράκη να διευθύνει από το πιάνο του, τον Φώτη Χαμηλό με την κιθάρα του να κρατάει τις ισορροπίες μεταξύ παλιού και νέου ύφους, τον Σωτήρη Χαμπά με το καχόν του να δίνει το βήμα κρατώντας το ρυθμό και την Άννα Σαράντη, συντροφιά με τις φωνές του Φώτη και του Σωτήρη, να μας μαγεύει με τις ερμηνείες της.

 

Στα επιλεγμένα live τους εντός κι εκτός Αττικής οι «Αnna's Boyfriends» φέρνουν το άρωμα από επιλογές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα τους γίνονται μια φωνή και μια μεγάλη παρέα.

 

Από το “Δε ζητάω πολλά” και “Όμορφοι και ηττημένοι”, στον “Άμλετ της Σελήνης”, και τον “Λύκο” και από τα “Σύννεφα του γιαλού” μέχρι το “Θα σπάσω κούπες” και από το “Μέτρησα” και το “Αυτή η νύχτα μένει”, στα “Personal Jesus”, “Back to black”, “Please don’t leave me” , “Don’t believe a word” και “Horse with no name”, συναισθήματα και νότες, ακολουθούν το περπάτημα της σκέψης, ζωντανεύουν αγκαλιές, φυσούν ψυχή και απελευθερώνουν σιωπές.

 

«Αnna's Boyfriends»

Τάσος Σωτηράκης: Πιάνο

Άννα Σαράντη: Φωνή

Φώτης Χαμηλός: Κιθάρα - Φωνή

Σωτήρης Χάμπας: Κρουστά – Φωνή

Σχετικές ειδήσεις
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
Gadjo Dilo live στο Gazarte Roof Stage... ξανά!
19.09.2016 17:19
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν με το ξεχωριστό live τους όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!