Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Η Βούλα Σαββίδη στο Ρυθμό Stage

Η Βούλα Σαββίδη στο Ρυθμό Stage

O Ρυθμός Stage υποδέχεται την Βούλα Σαββίδη την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.

 

Η Βούλα Σαββίδη, με το μοναδικό προσωπικό της στυλ, έχοντας διαμορφώσει μία πολυδιάστατη προσωπική πορεία ως ερμηνεύτρια , μας υποδέχεται σε μια μουσική παράσταση , όπως μόνο οι άνθρωποι που αγαπούν το ελληνικό τραγούδι μπορούν να φτιάξουν.

 

Συντροφιά με ταλαντούχους μουσικούς, έχοντας πυξίδα την μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, ο οποίος την επέλεξε για την γνήσια αυθεντική λαϊκή φωνή της να ερμηνεύσει στα “Πέριξ”, μια άποψη του συνθέτη για το ρεμπέτικο τραγούδι, και πατώντας στην μετέπειτα προσωπική της δισκογραφία αλλά και σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, δημιουργεί μια μουσική διαδρομή, που αποκαλύπτει κώδικες επικοινωνίας, οι οποίοι ενώνουν το κοινό με τους συντελεστές της παράστασης και όλοι μαζί ταξιδεύουν στον χρόνο.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Οι Group PάrΩdy live στο Ρυθμός Stage
26.04.2016 15:23
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο "Ρυθμός Stage" την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους.
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.
Ωδή στην Ήπειρο: Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης στο Βοτανικός Live Stage
29.12.2015 11:38
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης γιορτάζουν 40 χρόνια μαζί στο ηπειρώτικο τραγούδι με ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους 9 σπουδαίοι κλαρινίστες, 9 τραγουδιστές και 4 χορευτικά συγκροτήματα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Βοτανικός Live Stage.