Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Βούλα Σαββίδη στο Ρυθμό Stage

Η Βούλα Σαββίδη στο Ρυθμό Stage

O Ρυθμός Stage υποδέχεται την Βούλα Σαββίδη την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.

 

Η Βούλα Σαββίδη, με το μοναδικό προσωπικό της στυλ, έχοντας διαμορφώσει μία πολυδιάστατη προσωπική πορεία ως ερμηνεύτρια , μας υποδέχεται σε μια μουσική παράσταση , όπως μόνο οι άνθρωποι που αγαπούν το ελληνικό τραγούδι μπορούν να φτιάξουν.

 

Συντροφιά με ταλαντούχους μουσικούς, έχοντας πυξίδα την μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, ο οποίος την επέλεξε για την γνήσια αυθεντική λαϊκή φωνή της να ερμηνεύσει στα “Πέριξ”, μια άποψη του συνθέτη για το ρεμπέτικο τραγούδι, και πατώντας στην μετέπειτα προσωπική της δισκογραφία αλλά και σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, δημιουργεί μια μουσική διαδρομή, που αποκαλύπτει κώδικες επικοινωνίας, οι οποίοι ενώνουν το κοινό με τους συντελεστές της παράστασης και όλοι μαζί ταξιδεύουν στον χρόνο.

Σχετικές ειδήσεις
8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά στο Theatre Stage του Gazarte
21.10.2016 10:53
Η παράσταση «8 Ρώσσοι ποιητές τραγουδούν Ελληνικά» που θα παρουσιάζεται από τις 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή του Νοεμβρίου στο Theatre Stage του gazarte, βασίζεται σε μια ιδέα-πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου. Οι 8 ποιητές, αποσπάσματα από τα ποιήματα των οποίων θα ακούσουμε στην παράσταση αυτή, έζησαν ζωές που σφραγίστηκαν από τις ιστορικές συγκυρίες της χώρας τους.
Η Μελίνα Κανά στο Ρυθμός stage
14.10.2016 10:21
Η Μελίνα Κανά ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Ρυθμός stage και φέρνει κοντά μας με την ξεχωριστή φωνή της όλα εκείνα που κατά καιρούς έχουμε σιγοτραγουδήσει. Έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς και ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει φέτος να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη παράσταση βασισμένη σε τραγούδια που σμίγουν τις παρέες.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Οι Group PάrΩdy live στο Ρυθμός Stage
26.04.2016 15:23
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο "Ρυθμός Stage" την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους.
Το Αστικό Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα: Μουσική παράσταση στις 1002 Νύχτες
06.04.2016 14:41
Τις Κυριακές 10, 17 και 24 Απριλίου 2016, οι "1002 Νύχτες" φιλοξενούν την μουσική παράσταση «Το Αστικό Λαϊκό Τραγούδι στον 20ό αιώνα».