Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Fuzzy Nerds

Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Fuzzy Nerds
Οι Fuzzy Nerds επιστρέφουν μετά τη κυκλοφορία του Happy Fuzzy Thinking τον Ιανουάριο του 2007  με νέο άλμπουμ.

Ο τίτλος του είναι Mirror Phase και η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο . Πρώτο single είναι το Plastic και ακολουθεί το Lying Underground. Τα δυο αυτά single ανοίγουν το άλμπουμ και  αποτελούν ραδιοφωνικές επιλογές,Tο Mirror Phase αποτελεί μια εξαιρετική προσπάθεια από ένα group που με συνέπεια και με υψηλά standards υπηρετεί τη D.I.Y πρακτική στη χώρα μας μια δεκαετία.

Ηχογραφήθηκε σε τρία session σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με παραγωγό τον Clive Martin, τον Άγγλο παραγωγό που δημιούργησε το τελευταίο άλμπουμ των Raining Pleasure , ο οποίος επιμελήθηκε κάθε φάση της παραγωγής έως και το mastering με εξαιρετική συνέπεια , θα λέγαμε. Οι Fuzzy Nerds ηχούν όσο πρέπει σκοτεινοί, όσο χρειάζεται μελαγχολικοί αλλά και ίσως λίγο περισσότερο από άλλες φορές αισιόδοξοι!


Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει σε digital μορφή, στο παραδοσιακό cd format αλλά και σε ένα ακόμα digital format το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα!

http://www.youtube.com/watch?v=MuYyID70at0

Σχετικές ειδήσεις
Where’s The Revolution, το 1ο single από το νέο άλμπουμ των Depeche Mode
03.02.2017 15:22
Λίγους μήνες πριν την εμφάνισή τους στην Αθήνα, στις 17 Μαΐου στο Terra Vibe, οι Depeche Mode ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Spirit”.
Little Things: Το πρώτο video clip των Playground Theory
02.02.2017 10:05
Το πρώτο video clip των Playground Theory είναι για το Little Things, το single του δεύτερου άλμπουμ τους, Connect the Dots. Είναι διαθέσιμο από τις 29/1/17, ακριβώς ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ.
15.11.2016 12:39
A&M/Interscope Records ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Sting, 57th & 9th, το πρώτο του rock/pop project για περισσότερο από μία δεκαετία.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.