Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Fuzzy Nerds

Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Fuzzy Nerds
Οι Fuzzy Nerds επιστρέφουν μετά τη κυκλοφορία του Happy Fuzzy Thinking τον Ιανουάριο του 2007  με νέο άλμπουμ.

Ο τίτλος του είναι Mirror Phase και η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο . Πρώτο single είναι το Plastic και ακολουθεί το Lying Underground. Τα δυο αυτά single ανοίγουν το άλμπουμ και  αποτελούν ραδιοφωνικές επιλογές,Tο Mirror Phase αποτελεί μια εξαιρετική προσπάθεια από ένα group που με συνέπεια και με υψηλά standards υπηρετεί τη D.I.Y πρακτική στη χώρα μας μια δεκαετία.

Ηχογραφήθηκε σε τρία session σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με παραγωγό τον Clive Martin, τον Άγγλο παραγωγό που δημιούργησε το τελευταίο άλμπουμ των Raining Pleasure , ο οποίος επιμελήθηκε κάθε φάση της παραγωγής έως και το mastering με εξαιρετική συνέπεια , θα λέγαμε. Οι Fuzzy Nerds ηχούν όσο πρέπει σκοτεινοί, όσο χρειάζεται μελαγχολικοί αλλά και ίσως λίγο περισσότερο από άλλες φορές αισιόδοξοι!


Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει σε digital μορφή, στο παραδοσιακό cd format αλλά και σε ένα ακόμα digital format το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα!

http://www.youtube.com/watch?v=MuYyID70at0

Σχετικές ειδήσεις
“Quantum Unknown”: Το τρίτο άλμπουμ των Gravitysays_i
12.10.2016 13:34
Έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία του προηγούμενου album τους “The Figures Of Enormous Grey And The Patterns Of Fraud” (2011).
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.
Μία Συμφωνία Για Την Ιθάκη: επετειακή κυκλοφορία από την ΚΟΘ για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ
04.03.2016 16:46
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια επετειακή κυκλοφορία για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης θεραπευτικής κοινότητας για χρήστες ουσιών στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το συλλεκτικό άλμπουμ «Μια Συμφωνία Για Την Ιθάκη».