Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Fuzzy Nerds

Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Fuzzy Nerds
Οι Fuzzy Nerds επιστρέφουν μετά τη κυκλοφορία του Happy Fuzzy Thinking τον Ιανουάριο του 2007  με νέο άλμπουμ.

Ο τίτλος του είναι Mirror Phase και η κυκλοφορία του θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο . Πρώτο single είναι το Plastic και ακολουθεί το Lying Underground. Τα δυο αυτά single ανοίγουν το άλμπουμ και  αποτελούν ραδιοφωνικές επιλογές,Tο Mirror Phase αποτελεί μια εξαιρετική προσπάθεια από ένα group που με συνέπεια και με υψηλά standards υπηρετεί τη D.I.Y πρακτική στη χώρα μας μια δεκαετία.

Ηχογραφήθηκε σε τρία session σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με παραγωγό τον Clive Martin, τον Άγγλο παραγωγό που δημιούργησε το τελευταίο άλμπουμ των Raining Pleasure , ο οποίος επιμελήθηκε κάθε φάση της παραγωγής έως και το mastering με εξαιρετική συνέπεια , θα λέγαμε. Οι Fuzzy Nerds ηχούν όσο πρέπει σκοτεινοί, όσο χρειάζεται μελαγχολικοί αλλά και ίσως λίγο περισσότερο από άλλες φορές αισιόδοξοι!


Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει σε digital μορφή, στο παραδοσιακό cd format αλλά και σε ένα ακόμα digital format το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα!

http://www.youtube.com/watch?v=MuYyID70at0

Σχετικές ειδήσεις
“K.I.D.”: Νέο άλμπουμ των Menta
22.11.2016 11:00
Μετά το τελευταίο τους άλμπουμ "Téléphérique" με το οποίο εγκαινίασαν το νέο ήχο τους, οι ΜΕΝΤΑ παρουσιάζουν ένα νέο ορχηστρικό κύκλο συνθέσεων.
15.11.2016 12:39
A&M/Interscope Records ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Sting, 57th & 9th, το πρώτο του rock/pop project για περισσότερο από μία δεκαετία.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.