Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Κωμικός Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός από τις Γλυκές Ρέγγες στο Φουάρ

Κωμικός Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός από τις Γλυκές Ρέγγες στο Φουάρ

Ναι! Οι «Γλυκές Ρέγγες»* βγήκαν ...στην στεριά.  Πιο στεριά δεν γίνεται! αφού εμφανίζονται την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο πιο "must" στέκι της αθηναϊκής διασκέδασης, το Φουάρ, για μια ακόμα απολαυστική παράσταση Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού.


Η παράσταση με τον τίτλο: «Οι Γλυκές Ρέγγες βγήκαν ...στη στεριά» παρουσιάζεται για πρώτη φορά -αλλά και τελευταία- αφού στον κωμικό θεατρικό αυτοσχεδιασμό τίποτα δεν είναι προγραμματισμένο, ούτε επαναλαμβάνεται.   


Αν και δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση και, φυσικά, κανένα σενάριο , οι Γλυκές Ρέγγες με μεγάλη επιτυχία αυτοσχεδιάζουν και οδηγούν το κοινό σε άλλες, ξεχωριστές διαστάσεις, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Ταξιδεύουν μαζί με τους θεατές , βιώνοντας υπέροχες στιγμές με πολύ-πολύ χιούμορ και ατελείωτα γέλια!


Η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού «Γλυκές Ρέγγες» αποτελούνται από τους: Γ. Αγαλλόπουλο, Β. Αριανούτσου, Γ. Βαμπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.


 

Σημείωση: (*) Η ομάδα «Γλυκές Ρέγγες» απέσπασε πρόσφατα το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού του Bob Τheatre Festival 2014.

Σχετικές ειδήσεις
Improv Comedy Nights στο Θέατρο Άβατον
01.11.2016 11:09
Για 4η συνεχόμενη σεζόν, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι με τον τίτλο «Improv Comedy – Πολύ Κακές Ιδέες». Οι «Bus και» και οι «Κακές Ιδέες» ανεβαίνουν στη σκηνή και δημιουργούν ολόκληρο το θεατρικό έργο εκείνη τη στιγμή.
Bon Voyage από τον Alexey Mironov σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
07.10.2016 14:51
Ο πρωτοπόρος κωμικός Alexey Mironov του εναλλακτικού θεάτρου της Ρωσίας έρχεται στην Ελλάδα με την παράσταση Bon Voyage.
Cinderella: όσα δεν ξέρετε, από τις Γλυκές Ρέγγες στο Θέατρο Eliart
30.09.2016 13:25
Οι Γλυκές Ρέγγες, η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού, παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.00) στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο «Cinderella: όσα δεν ξέρετε».
Πέθανε ο θεατρικός συγγραφέας Έντουαρντ Άλμπι
19.09.2016 12:36
Ο Αμερικανός συγγραφέας του διάσημου θεατρικού έργου «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;», Έντουαρντ Άλμπι, «έφυγε» σε ηλικία 88 ετών στο σπίτι του στο Μoντόκ, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Από το χαρτί στη σκηνή: Τα έργα από το στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου στο Νέο Rex
07.06.2016 15:23
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τα νέα έργα των συγγραφέων που συμμετείχαν στο φετινό Στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Νέο Rex.