Ναι! Οι «Γλυκές Ρέγγες»* βγήκαν …στην στεριά.  Πιο στεριά δεν γίνεται! αφού εμφανίζονται την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο πιο “must” στέκι της αθηναϊκής διασκέδασης, το Φουάρ, για μια ακόμα απολαυστική παράσταση Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού.

Η παράσταση με τον τίτλο: «Οι Γλυκές Ρέγγες βγήκαν …στη στεριά» παρουσιάζεται για πρώτη φορά -αλλά και τελευταία- αφού στον κωμικό θεατρικό αυτοσχεδιασμό τίποτα δεν είναι προγραμματισμένο, ούτε επαναλαμβάνεται.   

Αν και δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση και, φυσικά, κανένα σενάριο, οι Γλυκές Ρέγγες με μεγάλη επιτυχία αυτοσχεδιάζουν και οδηγούν το κοινό σε άλλες, ξεχωριστές διαστάσεις, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Ταξιδεύουν μαζί με τους θεατές, βιώνοντας υπέροχες στιγμές με πολύ-πολύ χιούμορ και ατελείωτα γέλια!

Η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού «Γλυκές Ρέγγες» αποτελούνται από τους: Γ. Αγαλλόπουλο, Β. Αριανούτσου, Γ. Βαμπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.


Σημείωση: (*) Η ομάδα «Γλυκές Ρέγγες» απέσπασε πρόσφατα το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού του Bob Τheatre Festival 2014.