Tην Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, οι Kadebostany ανεβαίνουν στην σκηνή του PassPort για μια και μοναδική εμφάνιση, στα πλαίσια του “Pop Collectionalbum tour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Και που ακριβώς βρίσκεται η Δημοκρατία του (ή μήπως, της;) Kadebostany; Η απάντηση είναι στο μυαλό του Ελβετού παραγωγού Kadebostan, που κατάφερε με μαεστρία να συγκεντρώσει μερικούς πολύ καλούς μουσικούς, από διάφορα σημεία της Ευρώπης, για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το επικής – ηχητικά – αισθητικής pop όραμά του, το οποίο και εμπιστεύθηκε στην χαρακτηριστική φωνή της Amina. Με στοιχεία από electro και τα παιγμένα σαν σε εμβατήριο πνευστά να κυριαρχούν, το σχήμα γρήγορα έχτισε ένα μουσικό προφίλ πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό.

Όλα αυτά έγιναν το 2008, και σήμερα, 6 χρόνια μετά, οι Kadebostany έχουν στη συλλογή τους 2 υπερ-πετυχημένα άλμπουμ, το ντεμπούτο τους “Songs from Kadebostany” και το “Pop Collection” που μόλις κυκλοφόρησε απο την Mahayana Records, εκατοντάδες live ανά τις ηπείρους (ανάμεσά τους, στο Montreux Jazz Festival, το Mutek στο Μεξικό, το Rock N’ Coke της Τουρκίας, το Reeperbahn Festival στο Αμβούργο, το Dour Festival του Βελγίου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου) και αρκετά hit singles που στην Ελλάδα έγιναν μάλιστα anthems (από το “Walking with the Ghost” και το “Castle in the snow” μέχρι την πρόσφατη διασκευή τους στο κλασικό “Crazy in Love” της Beyoncé).
Ιδιαίτερα οι live εμφανίσεις τους είναι εντυπωσιακές, με σημαντική τη συμβολή και του οπτικού show που ντύνει πάντα μοναδικά τον ήχο τους, κάτι που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όλοι όσοι τους είδαν σε κάποιο από τα προηγούμενά τους live στην Ελλάδα.

Τώρα, οι Kadebostany επιστρέφουν, για ένα μοναδικό show στο PassPort, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου! Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία ορθίων για τους Kadebostany στην Ελλάδα, άρα ο χορός και η ατμόσφαιρα πάρτυ επιβάλλοντα!

Οι ημερομηνίες της μίνι περιοδείας είναι:

19.12 PassPort (Πειραιάς-Αθήνα)
20.12 Block 33 (Θεσσαλονίκη)
21.12 Μικρός Πρίγκηπας (Πάτρα)