Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Burn After Reading

Burn After Reading
Το Καυτό Απόρρητο (Βurn After Reading) των αδερφών Κοέν έρχεται και στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου, μετά την πολυσυζητημένη πρώτη προβολή του στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πρόκειται για τη νέα ταινία των δύο ταλαντούχων -και βραβευμένων με Όσκαρ- αδερφών Κοέν, η οποία γεννούσε ερωτήματα για το αν θα επαναληφθεί η επιτυχία που έκανε το Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους.

Το ενδιαφέρον στη Βενετία αποδείχθηκε μεγάλο, τόσο για την το περιεχόμενο της ταινίας, όσο και για τους πρωταγωνιστές, καθώς ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνι ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μια ανορθόδοξη κατασκοπική κομεντί.

Η ταινία είναι μια ανάμιξη ειδών κωμωδίας- το screwball, τη σάτιρα και τη φαρσοκωμωδία- ώστε να πλεχτεί η ιστορία ενός απολυμένου αναλυτή της CIA, δύο υπαλλήλων γυμναστηρίου και μιας χαμένης δισκέτας που ίσως περιέχει άκρως απόρρητο υλικό!

Και ενώ οι καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και ξεφεύγουν από τον έλεγχο, καταστροφικές δυνάμεις φέρνουν τα πάνω κάτω και τα σκοτεινά μυστικά του υλικού που περιέχει η δισκέτα, βγαίνουν στη φόρα...

Εκτός από τον Μπραντ Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνι, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, ο Τζον Μάλκοβιτς, η Τίλντα Σουίντον και ο Ρίτσαρντ Τζένκινς.

Σχετικές ειδήσεις
The Bye Bye Man, της Στέισι Τάιτλ
10.01.2017 14:31
Η νέα ταινία της Στέισι Τάιτλ, The Bye Bye Man, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 από την Odeon.
Captain Fantastic, του Ματ Ρος
22.11.2016 15:02
Η νέα ταινία του Ματ Ρος, Captain Fantastic έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 από την Odeon.
Stopover, των Delphine και Muriel Coulin
14.11.2016 10:43
Η νέα ταινία Stopover, των αδερφών Delphine και Muriel Coulin, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου από τη Feelgood.
The Bachelor, του Αντώνη Σωτηρόπουλου
10.11.2016 11:52
Η νέα ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου The Bachelor, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016.
Οι νικητές του 73ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
12.09.2016 15:38
Η ταινία The Woman Who Left, το ασπρόμαυρο φιλμ του Φιλιππινέζου σκηνοθέτη Lav Diaz, είναι η μεγάλη νικήτρια στην 73η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η οποία απέκτησε το Χρυσό Λιοντάρι.