Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Andreas Polyzogopoulos New Quartet live στο Θέατρο Πόρτα

Andreas Polyzogopoulos New Quartet live στο Θέατρο Πόρτα

Roadtrip από το Oslo στη λίμνη Καϊάφα. Έπειτα από το "Perfumed Dreams" και το αφιέρωμα στους Pink Floyd "Heart of the Sun", o Ανδρέας Πολυζωγόπουλος επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο συνθέσεών του με τίτλο "Anicca", και τις παρουσιάζει στο πλαίσιο του Κύκλου Μουσικής Τρίτες παράλληλες, στο θέατρο Πόρτα.


“Αφού όλα γύρω μας και μέσα μας αλλάζουν κάθε στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να είμαστε προσκολλημένοι στο οτιδήποτε. Απλά συνεχίζουμε. Μονάχα στο τώρα.”

Ο ανερχόμενος τρομπετίστας της jazz Ανδρέας Πολυζωγόπουλος που ζει μεταξύ Αθήνας και Παρισιού και καταγράφει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι Tore Brunborg, Markus Stockhausen, Michel Portal, Tony Lakatos, Gunter baby Sοmmer, Anne Paceο, Serge Teyssot Gay (Noir Desires), Mode Plagal, Σαβίνα Γιαννάτου , Κώστας Θεοδώρου, Βαγγέλης Κατσούλης, Dulce Pontes, David Lynch,  Σταύρος Λάντσιας , Θανάσης Παπακωνσταντίνου κ.α. Έπειτα απο την κυκλοφορία του Poly Quartet – Perfumed Dreams και του Ηeart of the Sun, CD αφιερωμένο στη μουσική των Pink Floyd, εμφανίζεται στο θέατρο Πόρτα στις 4 Νοεμβρίου 2014 για μία μόνο φορά παρουσιάζοντας νέες συνθέσεις του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου Anicca, Barbas, Volcano into the Sea, Not Even, Σε Νοσταλγώ, Vigla, Apagio, και Pont Luis Blanc.


Συμμετέχουν οι:
Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα),
Αντώνης Μαράτος (ηλεκτρικό μπάσο),
Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα),
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα, εφφέ)

Σχετικές ειδήσεις
Είδη γερμανικού έρωτα με τη Νέλλη Μαυροειδή στο Θέατρο Πόρτα
25.01.2017 12:19
Το Θέατρο Πόρτα φιλοξενεί στο πλαίσιο του κύκλου Άλλες Παράλληλες, τη Νεφέλη Μαυροειδή, η οποία θα παρουσιάσει έργα των Strauss, Mendelssohn, Jost.
Andreas Polyzogopoulos Quartet live στο Faust
03.01.2017 11:16
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και το κουαρτέτο του θα εμφανιστούν στο Faust για μία βραδιά με original psychedelic jazz.
Tirsi Morir Volea από το Κέντρο Παλαιάς Μουσικής και το Ωδείο Αθηνών στο Θέατρο Πόρτα
23.03.2016 12:22
Το Θέατρο Πόρτα φιλοξενεί στο πλαίσιο των συναυλιών Τρίτες Παράλληλες το Κέντρο Παλαιάς Μουσικής, το οποίο συνεργάζεται με το Ωδείο Αθηνών, και θα μας παρουσιάσουν το Tirsi Morir Volea.
Το Zz Jazz Quartet live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.03.2016 12:46
Σε ασυνήθιστες και πρωτότυπες διαδρομές θρυλικών έργων της τζαζ προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης το Zz Jazz Quartet, το οποίο θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 9 μ.μ.
Ο Άγγελος Λιακάκης και ο Τίτος Γουβέλης στο Θέατρο Πόρτα
02.03.2016 12:12
Ο Άγγελος Λιακάκης και ο Τίτος Γουβέλης θα εμφανιστούν στο θέατρο Πόρτα, για μία συναυλία μουσικής δωματίου για βιολοντσέλο και πιάνο του 20ου αιώνα, στο πλαίσιο των συναυλιών Τρίτες Παράλληλες.