Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Οι παλιές αγάπες πάνε παντού

Οι παλιές αγάπες πάνε παντού
O Φίλιππος Πλιάτσικας , στις 29 Ιουνίου στο Λυκαβηττό. Μαζί του η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, και οι : Β. Παπακωνσταντίνου , Λ. Μαχαιρίτσας, Δ. Τσακνής, Β. Καζούλης, Ευσταθία, και ο ράπερ MC Yinka.

\"Ταξιδεύοντας με ήχο... ΟΜΝΙΑ\" είναι ο τίτλο της μεγάλης καλοκαιρινής συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή, ο οποίος διανύει ίσως την καλύτερη φάση της έως τώρα διαδρομής του. Το νέο του άλμπουμ με τίλο «ΟΜΝΙΑ» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, όπως πολύ επιτυχημένες ήταν και οι sold out εμφανίσεις του ίδιους με τους: Βασίλη Καζούλη και Μανώλη Φάμελλο, στο Σταυρό του Νότου. Η συναυλία του Λυκαβηττού θα είναι η καλύτερη κορύφωση της πορείας αυτής και παράλληλα το ιδανικό ξεκίνημα των συναυλιών του καλλιτέχνη με τον Βασίλη Καζούλη σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της συναυλίας της 29ης Ιουνίου περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα από το 1990 και την εποχή των Πυξ-Λαξ έως σήμερα. Κάποια από τα τραγούδια αυτά θα ακουστούν σε κλασικό ήχο (όπως έγινε και στις δύο συναυλίες του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που κυκλοφόρησαν σε cd υπό τον τίτλο «Ταξιδεύοντας με άλλον ήχο») και άλλα σε καθαρά ηλεκτρικό ήχο.

Ένα παιχνίδια με διαφορετικούς ήχους αλλά το ίδιο αγαπημένα τραγούδια, από την εποχή του «Μοναξιά μου όλα» και του «Επαψες αγάπη να θυμίζεις» μέχρι το «ΟΜΝΙΑ» και το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη».

INFO
Συναυλία Φίλιππου Πλιάτσικα
Λυκαβηττός 29 Ιουνίου 21:30
Συμμετέχουν: Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσας, Δ. Τσακνής, Β. Καζούλης, Ευσταθία, και ο ράπερ MC Yinka.
Εισιτήριο: 20 ευρώ
Προπώληση: Virgin Megastore, FNAC( στο The Mall), ταμεία Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39
Τηλ: 2106465000
www.arctos.gr

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας
12.05.2016 13:58
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τους Εκείνος + Εκείνος, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Μίλτο Πασχαλίδη θα μας παρουσιάσουν σε μία καλοκαιρινή συναυλία το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Πέτρας.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.