Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Έναρξη Online Δημοπρασίας Μultiformity: The Auction από το Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία

Έναρξη Online Δημοπρασίας Μultiformity: The Auction από το Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία

Tο Studio 4 παρουσιάζει την online δημοπρασία Multiformity: The Auction, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία. H δημοπρασία Multiformity: The Auction, αποτελεί την έκτη σε σειρά δράση του Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία και έχει ως σκοπό:

• την ενίσχυση του προγράμματος δημιουργίας και συντήρησης τοιχογραφιών Open Gallery (25% των εσόδων)

• τη διεύρυνση και τον εμπλουτισμό ιδιωτικών συλλογών τέχνης

• την υποστήριξη εικαστικών που έχουν καθιερώσει την παρουσία τους στον δημόσιο χώρο, μέσα από δράσεις που έγιναν με ατομική πρωτοβουλία και προσέφεραν στο κοινωνικό σύνολο, αναβαθμίζοντας το αστικό τοπίο.


Συμμετέχουν οι: b., Franco Fasoli (AR), John Fekner (US), Anthony Lister (AU), L'Atlas (FR), Greg Papagrigoriou, D!, Bασίλης Μαρκοσιάν, Αργύρης Σαρασλανίδης & Simoni Fontana, Πάρις Κούτσικος, Cacao Rocks, The Krah, Βαγγέλης Χούρσογλου και ATH1281, με 37 έργα.


H δημοπρασία πραγματοποιείται στον ιστότοπο http://liveauctioneers.com/multiformity και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής προσφορών μέχρι και την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου.


Το Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης υλοποιείται από το Studio 4 με τη συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη, της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Ρομάντσο, σε επιμέλεια Ανδρέα Φακή, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Οργανισμού  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Συντονιστείτε στο www.publicartfestival.gr και ακολουθήστε το Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Πολυμορφία και τις δράσεις του, στο https://www.facebook.com/publicartfestival ή στο https://twitter.com/publicartfest

Σχετικές ειδήσεις
Inevitable Nature: η έκθεση του Νίκου Μόσχου στη Swab Art Fair 2016
06.09.2016 10:54
Η αίθουσα τέχνης ‘ena’ έχει την τιμή να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση σύγχρονης τέχνης “Swab Art Fair 2016”, που θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη, από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2016, παρουσιάζοντας την ατομική έκθεση του Νίκου Μόσχου, με τίτλο «Inevitable Nature». Πρόκειται για εξαιρετική συγκυρία αφού η συμμετοχή αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας της γκαλερί με τον καταξιωμένο ζωγράφο.
Δημοπρασία Τέχνης & Αντικειμένου
04.08.2016 15:26
Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί στις 31 Αυγούστου 2016 σε μια δημοπρατική εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα.
Απαξία/Αξία/Υπεραξία - Μεταξύ «έργου» και «τέχνης»: έκθεση στο Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης
18.03.2016 14:41
Το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης-iset εγκαινιάζει την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 την έκθεση Απαξία/Αξία/Υπεραξία. Μεταξύ «έργου» και «τέχνης». Η επιμέλεια της έκθεσης, καθώς και το κείμενο της παράλληλης έκδοσης, είναι μια πρόταση της ιστορικού τέχνης Χάρις Κανελλοπούλου.
Πέθανε η ιδρύτρια της Αίθουσας Τέχνης Αθηνών, Μαριλένα Λιακοπούλου
07.03.2016 11:27
Η Αίθουσα Τέχνης Αθηνών με μεγάλη της λύπη ανακοινώνει το θάνατο της μεγάλης κυρίας της τέχνης και ιδρύτριάς της Μαριλένας Λιακοπούλου.
35 Χρόνια Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας: Έκθεση – Αφιέρωμα με έργα παιδιών στο Φουγάρο
28.01.2016 12:02
Με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, παιδικά έργα τέχνης που απευθύνονται και σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους, ταξιδεύουν για πρώτη φορά από τη Χαλκίδα στο Ναύπλιο, στη FOUGARO THE GALLERY.