Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

My little zen: Έκθεση της Βερονίκης Δαμιανίδου στη Gallery Art Πρίσμα

My little zen: Έκθεση της Βερονίκης Δαμιανίδου στη Gallery Art Πρίσμα

Η Gallery Art Πρίσμα παρουσιάζει το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 την έκθεση της Βερονίκης Δαμιανίδου με τίτλο  My little zen.

 

Εξομολογούμαι πως ανήκω σε αυτούς που

πιστεύουν ότι η ανθρώπινη καρδιά μπορεί

να αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη

διανόηση και πως αργά ή γρήγορα θα

αποδειχτεί απείρως καλύτερη και ικανότερη

στο να δίνει απαντήσεις..

Λευκάδος Χέρν

 

Με αυτά τα λόγια του Λευκάδιου Χέρν, η ζωγράφος Βερονίκη Δαμιανίδου  ταυτίζει το έργο της ''my little zen'' η  σπουδές αθανασίας .

 

Η ζωγραφική μπορεί να είναι ένας πολύ πνευματικός δρόμος, μεγαλύτερη σημασία έχει η διαδικασία ,το παιχνίδι με τα χρώματα, τα σχήματα, τους τόνους , οι λεπτές ισορροπίες  που φτιάχνουν αρμονία σε μια ζωγραφιά ,ομολογεί η ζωγράφος.

 

Το '' little zen '' της  Βερονίκης Δαμιανίδου είναι ένα μόριο,  μια κουκίδα, μικροσκοπική αλλά χρήσιμη απαραίτητη σε εμένα ,μια ηχώ που απαντά στο αέναο γιατί , γράφει η ιστορικός τέχνης και μουσειολόγος Μαρίνα Κανακάκη

 

Επιμέλεια έκθεσης: Νατάσα Θωμάκου

Σχετικές ειδήσεις
Everything is Con-temporary: έκθεση του Nar στην Exit Gallery
25.05.2016 10:50
Η Exit Gallery από το Σάββατο 28 Μαϊου και για ένα μήνα θα φιλοξενεί τη νέα ατομική έκθεση του Nar, με τίτλο «Everything is Con-Temporary», σε επιμέλεια της Δώρας Βασιλάκου.
Aroma of the East: έκθεση του Δρ. Bhaskar Das στη Blank Wall Gallery
19.05.2016 16:48
Ο Δόκτωρ Bhaskar Das, που ζει και εργάζεται στην Ινδία θα παρουσιάσει φωτογραφίες του στη Blank Wall Gallery, σε μία ατομική έκθεση, που θα διαρκέσει από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου.
Δέησις: Έκθεση της Δήμητρας Ξενάκη στην Myrό Gallery
08.02.2016 12:13
Η Myrό Gallery έχει την τιμή να παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της ζωγράφου Δήμητρας Ξενάκη στην Θεσσαλονίκη, υπό τον τίτλο “Δέησις” και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στις οκτώ το βράδυ (20.00), στην Κεντρική Αίθουσα της Myrό Gallery. Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.
Missing: έκθεση του Βασίλη Ζωγράφου στην Eleftheria Tseliou gallery
04.11.2015 14:40
Η Eleftheria Tseliou gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Βασίλη Ζωγράφου με τίτλο Missing. Η έκθεση ξεκινά το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2015.
Swell: Έκθεση του Τάσου Μπαμπάση στην S.G. Art Gallery
29.10.2015 13:02
H S.G. Art Gallery παρουσιάζει από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 την ατομική έκθεση του Τάσου Μπαμπάση με τίτλο “Swell”.