Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία αφιέρωμα για την Βίκυ Μοσχολιού

Συναυλία αφιέρωμα για την Βίκυ Μοσχολιού
Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και την τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου διοργανώνουν το αφιέρωμα την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η εν λόγο συναυλία αφιέρωμα στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού θα εγκαινιάσει ένα κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο Μεγάλες φωνές του λαϊκού τραγουδιού.
  
 Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής ιδρύθηκε το 1998 και είναι ένα από τα τέσσερα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων. Ιδρύθηκε με σκοπό τη διάδοση και διάσωση της «καλής» Ελληνικής Μουσικής.

Έχει εμφανιστεί σε εξαιρετικά επιτυχημένες και σημαντικές συναυλίες συνοδεύοντας μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως τους: Λάκη Χαλκιά, Βασίλη Λέκκα, Μπάμπη Τσέρτο, Χρόνη Αϊδονίδη κ.α

Την μουσική διεύθυνση της συναυλίας έχει ο Χρήστος Χαλκιάς.
Σχετικές ειδήσεις
Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη: Συναυλία - αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23.01.2017 12:52
Μια ιστορική παράσταση αφιέρωμα στον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου.
Συναυλία - Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στην Τεχνόπολη
03.08.2016 17:22
Με μια συναυλία αφιερωμένη στο Μάνο Ελευθερίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84 και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων γιορτάζουν, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, τα 50 χρόνια έργου του μεγάλου ποιητή, στιχουργού και πεζογράφου.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.