Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Συναυλία αφιέρωμα για την Βίκυ Μοσχολιού

Συναυλία αφιέρωμα για την Βίκυ Μοσχολιού
Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής και την τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου διοργανώνουν το αφιέρωμα την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η εν λόγο συναυλία αφιέρωμα στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού θα εγκαινιάσει ένα κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο Μεγάλες φωνές του λαϊκού τραγουδιού.
  
 Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής ιδρύθηκε το 1998 και είναι ένα από τα τέσσερα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων. Ιδρύθηκε με σκοπό τη διάδοση και διάσωση της «καλής» Ελληνικής Μουσικής.

Έχει εμφανιστεί σε εξαιρετικά επιτυχημένες και σημαντικές συναυλίες συνοδεύοντας μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως τους: Λάκη Χαλκιά, Βασίλη Λέκκα, Μπάμπη Τσέρτο, Χρόνη Αϊδονίδη κ.α

Την μουσική διεύθυνση της συναυλίας έχει ο Χρήστος Χαλκιάς.
Σχετικές ειδήσεις
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ίλιον Cinema & Stage
12.02.2016 10:38
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια πάει στο Ίλιον Cinema & Stage, ύστερα από δύο πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar και στο PassPort Art (Πειραιά) σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.
Τα τραγούδια του πατέρα μου: Συναυλία-Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση
21.12.2015 11:58
Μία συναυλία αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γρήγορη Μπιθικώτση, παρουσιάζεται την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στις 8μ.μ. στο Γήπεδο Μετς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Η Αθήνα γιορτάζει».